Kate Middleton, strălucitoare la o ceremonie de comemorare

13 noiembrie, 2017
GettyImages 873171444 Kate middleton jpeg

În weekend, Ducesa de Cambridge a fost iar în centrul atenţiei, în cadrul unei serii de evenimente de comemorare a celor care şi-au pierdut viaţa în conflictele armate. Se pare că a trecut cu brio peste etapa mai grea a sarcinii în care suferea de greţuri matinale şi care, de altfel, a împiedicat-o să mai apară o bună parte de timp după ce a anunţat că este însărcinată cu cel de-al treilea copil, în luna septembrie.

A purtat un outfit all black la ceremonia de comemorare.

Astfel, am avut ocazie să o vede pe ducesă la diverse evenimente în ultimele două săptămâni, momente în care şi-a etalat burta de gravidă care prinde contur, dar şi un nou look - o schimbare de coafură.

O nouă apariţie glamour a Ducesei de Cambridge.

Graviditatea o prinde de minune pe Kate care pare că emană fericire prin toţi porii. Sâmbătă şi duminică, ducesa li s-a alăturat Reginei şi celorlalţi membrii ai familiei la două evenimente de comemorare a eroilor căzuţi în conflictele armate. Să faci parte din Familia Regală înseamnă să îţi reprezinţi ţara atât în momentele bune, cât şi în cele mai rele. Aşa că soţia prinţului William a fost o prezenţă fermecătoare la ceremonia anuală de comemorare din Londra şi a vrut să-şi mascheze burta într-o ţinută sobră.

Kate, o prezenţă sumbră într-un costum în totalitate negru.

Sâmbătă seara, ducesa în vârstă de 35 de ani a purtat o rochie din mătase neagră de la unul dintre designerii săi favoriţi, Catherine Walker & Co, o ţinută accesorizată cu nasturi încrustaţi cu pietre Swarovski şi cu o broşă tradiţională cu maci, o marcă a acestui eveniment. Deşi însărcinată, Kate nu a renunţat la pantofii cu toc înalt. Iată că a doua zi, Ducesa de Cambridge a fost şi mai serioasă la ceremonia la care au participat Regina, Prinţul William, Prinţul Harry, Prinţul Charles şi Camilla, Ducesa de Cornwall.

Şi-a schimbat coafura şi a fost superbă la evenimentul de duminică.

Toţi le-au adus un omagiu celor care au dispărut de pe acest pământ, atât prin discurs, dar  şi prin ţinuta în totalitate neagră. De data aceasta, Kate a fost şi mai fermecătoare într-o rochie neagră cu două rânduri de nasturi aurii, celebrul mac în piept, dar şi o pereche de cerceicu pietre. Bineînţeles, din această ţinută nu putea lipsi impresionanta pălărie neagră care i-a scos în evidenţă noua coafură, un bob scurt extrem de elegant.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Mike si Zara Tindall  GettyImages 1323667056 jpg
Sophie, Contesa de Wessex  GettyImages 1245285993 jpg
camilla- meghan- charles- harry-william- kate ( ok magazine)
Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Printesa Anne in vizita la regimentul Husarilor Regali la baza NATO din Estonia  pagina oficiala (8) jpg
meghan markle 1 jpg
Carole Middleton colaj jpg
Regina Elisabeta la Palatul Holyroodhouse  profimedia 0340857569 jpg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Printul Harry  profimedia 0222015636 jpg
Prințul Harry, în armată jpeg
FotoJetHarry jpg
Kate Middleton și Prințul William 2022, GettyImages 1239517992 (6) jpg
Regina Letizia atunci și acum foto  GettyImages jpg
Diana nuntă Charles profimedia 0022089031 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Getty (3) jpg
harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg
Printesa Leonor si Infanta Sofia  GettyImages 1241981523 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}