Kate Middleton, strălucitoare la o ceremonie de comemorare

În weekend, Ducesa de Cambridge a fost iar în centrul atenției, în cadrul unei serii de evenimente de comemorare a celor care și-au pierdut viața în conflictele armate. Se pare că a trecut cu brio peste etapa mai grea a sarcinii în care suferea de grețuri matinale și care, de altfel, a împiedicat-o să mai apară o bună parte de timp după ce a anunțat că este însărcinată cu cel de-al treilea copil, în luna septembrie.

A purtat un outfit all black la ceremonia de comemorare.

Astfel, am avut ocazie să o vede pe ducesă la diverse evenimente în ultimele două săptămâni, momente în care și-a etalat burta de gravidă care prinde contur, dar și un nou look – o schimbare de coafură.

O nouă apariție glamour a Ducesei de Cambridge.

Graviditatea o prinde de minune pe Kate care pare că emană fericire prin toți porii. Sâmbătă și duminică, ducesa li s-a alăturat Reginei și celorlalți membrii ai familiei la două evenimente de comemorare a eroilor căzuți în conflictele armate. Să faci parte din Familia Regală înseamnă să îți reprezinți țara atât în momentele bune, cât și în cele mai rele. Așa că soția prințului William a fost o prezență fermecătoare la ceremonia anuală de comemorare din Londra și a vrut să-și mascheze burta într-o ținută sobră.

Kate, o prezență sumbră într-un costum în totalitate negru.

Sâmbătă seara, ducesa în vârstă de 35 de ani a purtat o rochie din mătase neagră de la unul dintre designerii săi favoriți, Catherine Walker & Co, o ținută accesorizată cu nasturi încrustați cu pietre Swarovski și cu o broșă tradițională cu maci, o marcă a acestui eveniment. Deși însărcinată, Kate nu a renunțat la pantofii cu toc înalt. Iată că a doua zi, Ducesa de Cambridge a fost și mai serioasă la ceremonia la care au participat Regina, Prințul William, Prințul Harry, Prințul Charles și Camilla, Ducesa de Cornwall.

Și-a schimbat coafura și a fost superbă la evenimentul de duminică.

Toți le-au adus un omagiu celor care au dispărut de pe acest pământ, atât prin discurs, dar  și prin ținuta în totalitate neagră. De data aceasta, Kate a fost și mai fermecătoare într-o rochie neagră cu două rânduri de nasturi aurii, celebrul mac în piept, dar și o pereche de cerceicu pietre. Bineînțeles, din această ținută nu putea lipsi impresionanta pălărie neagră care i-a scos în evidență noua coafură, un bob scurt extrem de elegant.

Foto: Getty Images

 

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA