Kate Middleton, supărată pentru că Prinţul William a plecat în turneu regal fără ea

25 iunie, 2018
printul william gettyimages 982896708 jpg jpeg

Cum Ducesa de Cambridge se află în concediu de maternitate până la toamnă, soţul său, Ducele de Cambridge, a fost nevoit să plece singur în turneul regal din Amman, Iordania. Plecarea acestuia întristat-o nespus de mult pe Kate. Află de ce!

Kate nu a putut să-l însoţească în turneul regal

Odată ajuns în Iordania, Prinţul William a dezvăluit că soţia sa este foarte tristă că nu a putut să-l însoţească în acest turneu regal, dat fiind faptul că Amman-ul (n.r. capitala Iordaniei) este o destinaţie specială şi de suflet pentru Ducesa de Cambridge. ”Soţia mea, Catherine, este foarte tristă că nu a putut fi aici, alături de mine, la un timp atât de scurt după naşterea fiului nostru Louis. Însă, ea şi familia ei îşi amintesc cu drag de cei aproape trei ani petrecuţi pe când tatăl ei lucra pentru Bristish Airways, în Amman”, a relatat în discursul lui, Prinţul William.

Prinţul William a mărturisit că Ducesa de Cambridge şi-ar fi dorit nespus să fie în acest turneu regal

Culmea e că un diplomat din comisia de primire a Prinţului William i-a mărturisit că-l poate duce la casa în care Kate şi familia sa au locuit în acei trei ani. ”Nu se poate. Va fi încântată. I-ar fi plăcut să fie aici, chiar i-ar fi plăcut. E foarte supărată că am venit aici fără ea”, a mai precizat William când i s-a spus că reşedinţa lui Kate, din 1986, încă e în picioare şi poate fi vizitată.

Kate, alături de Pippa şi de Michael

Amintim că Ducesa de Cambridge a locuit pe când era un copil, timp de trei ani, în Amman. Pe atunci, tatăl său, Michael Middleton, lucra la British Aiways. Kate a mers la o grădiniţă cu predare în limba engleză pe când locuia în Amman. O fotografie de demult ne-o arată pe Kate, surioara ei Pippa şi pe tatăl Michael, în Amman, la nişte ruine romane din Amman.

William, în locul în care soţia sa s-a pozat acum 30 de aniRecente pe Ok! Magazine

hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg