Kate Middleton, superbă în alb la prima apariție publică după ce a fost diagnosticată cu cancer

15 iunie, 2024

Astăzi, Kate Middleton și-a făcut prima apariție publică, după ce și-a anunțat diagnosticul de cancer în luna martie. Îmbrăcată în alb, ea participă la Ziua Regelui, la Trooping the Colour.

Kate Middleton Foto Profimedia (4) jpg

Kate Middleton se îndreaptă spre evenimentul Trooping the Colour, acesta fiind prima sa apariție publică de la dezvăluirea diagnosticului de cancer în luna martie. Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a fost fotografiată în timp ce se îndrepta spre ceremonie într-o mașină alături de soțul ei, Prințul William, și de cei trei copii ai lor.

Kate Middleton a fost văzută stând lângă fereastră, în timp ce Prințul George, în vârstă de 10 ani, stătea între ea și Prințul de Wales, în timp ce Prințul Louis, în vârstă de 6 ani, și Prințesa Charlotte, în vârstă de 9 ani, stăteau vizavi de ei.

La revenirea ei mult așteptată, Kate Middleton a îmbrăcat o rochie albă cu o bordură neagră de la unul dintre designerii ei preferați, Jenny Packham, împreună cu o pălărie asortată de la Philip Treacy și cercei cu perle. De partea cealaltă, soțul ei, Prințul William, a apărut îmbrăcat în uniformă.

Apariția Prințesei de Wales la Trooping the Colour vine după ce aceasta a confirmat ieri, într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, că va participa la ceremonie alături de familia ei. Totodată, ea a făcut dezvăluiri despre starea ei de sănătate și a împărtășit o actualizare a tratamentului împotriva cancerului pe care îl urmează. 

„Tratamentul meu este în curs și va dura încă câteva luni. În zilele în care mă simt suficient de bine, este o bucurie să mă angajez în viața de la școală a copiilor, să petrec timp doar eu cu lucrurile care îmi dau energie și pozitivitate, precum și să încep să muncesc puțin de acasă”.

„Aștept cu nerăbdare să particip la Parada de Ziua Regelui în acest weekend, cu familia mea, și sper să mă alătur și la câteva angajamente publice pe parcursul verii", a transmis Kate Middleton. Astăzi, la Trooping The Colour, Prințesa de Wales e susținută de întreaga familie la prima ei apariție publică de când a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer. Prințul William îi e alături, dar și copiii George, Charlotte și Louis.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  Profimedia jpg
Prințesa Diana la Trooping the Colour 1981 profimedia 0695599602 jpg
Kate Middleton și Camilla la Trooping The Colour 2023, Getty (2) jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Eliza Spencer și Amelia Spencer, GettyImages jpg
Zara și Mike Tindall, 13 iunie, GettyImages (1) jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
Margareta a României la Palatul Elisabeta foto Facebook jpg
Infanta Sofia si Regele Felipe   Casa Majestatii Sale jpg
William, GettyImages (1) jpg
Lady Louise, GettyImages (2) jpg
Prințul Harry Meghan Markle Nigeria Foto Profimedia (1) jpg
Regele Charles foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și mama sa, Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg
Regina Camilla la expoziția Gardening Bohemia, GettyImages (1) jpg
Letizia, Regina Spaniei, Profimedia (6) jpg
Prințesa moștenitoare Victoria, Prințul Daniel, Prințesa Estelle și Prințul Oscar la meci, Profimedia (3) jpg