Kate Middleton, superbă în alb la prima apariție publică după ce a fost diagnosticată cu cancer

15 iunie, 2024

Astăzi, Kate Middleton și-a făcut prima apariție publică, după ce și-a anunțat diagnosticul de cancer în luna martie. Îmbrăcată în alb, ea participă la Ziua Regelui, la Trooping the Colour.

Kate Middleton Foto Profimedia (4) jpg

Kate Middleton se îndreaptă spre evenimentul Trooping the Colour, acesta fiind prima sa apariție publică de la dezvăluirea diagnosticului de cancer în luna martie. Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a fost fotografiată în timp ce se îndrepta spre ceremonie într-o mașină alături de soțul ei, Prințul William, și de cei trei copii ai lor.

Kate Middleton a fost văzută stând lângă fereastră, în timp ce Prințul George, în vârstă de 10 ani, stătea între ea și Prințul de Wales, în timp ce Prințul Louis, în vârstă de 6 ani, și Prințesa Charlotte, în vârstă de 9 ani, stăteau vizavi de ei.

La revenirea ei mult așteptată, Kate Middleton a îmbrăcat o rochie albă cu o bordură neagră de la unul dintre designerii ei preferați, Jenny Packham, împreună cu o pălărie asortată de la Philip Treacy și cercei cu perle. De partea cealaltă, soțul ei, Prințul William, a apărut îmbrăcat în uniformă.

Apariția Prințesei de Wales la Trooping the Colour vine după ce aceasta a confirmat ieri, într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, că va participa la ceremonie alături de familia ei. Totodată, ea a făcut dezvăluiri despre starea ei de sănătate și a împărtășit o actualizare a tratamentului împotriva cancerului pe care îl urmează. 

„Tratamentul meu este în curs și va dura încă câteva luni. În zilele în care mă simt suficient de bine, este o bucurie să mă angajez în viața de la școală a copiilor, să petrec timp doar eu cu lucrurile care îmi dau energie și pozitivitate, precum și să încep să muncesc puțin de acasă”.

„Aștept cu nerăbdare să particip la Parada de Ziua Regelui în acest weekend, cu familia mea, și sper să mă alătur și la câteva angajamente publice pe parcursul verii", a transmis Kate Middleton. Astăzi, la Trooping The Colour, Prințesa de Wales e susținută de întreaga familie la prima ei apariție publică de când a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer. Prințul William îi e alături, dar și copiii George, Charlotte și Louis.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Printul Jean Christophe Napoleon   Familia Bonaparte, Facebook jpg
William și Kate, Wales, Profimedia jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Regele Jigme Khesar Namgyel Wangchuck si Regina Jetsun Pema ai Bhutanului in Mongolia la manastirea Gandantegchilen cu Jigme Namgyel   Casa Regala bhutaneza 15 jpg
Meghan Markle Prințul Harry și Serena Williams GettyImages 2161692638 jpg
Prințesa Kate, Prințul William, copiii Wales George, Charlotte, Louis, GettyImages (3) jpg
Harry și Meghan la Premiile Pat Tillman, Profimedia (3) jpg
Regele Felipe și Prințesa Leonor Foto Getty Images (8) jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia ai Suediei   Instagram (1) jpg
David Armstrong Jones, Conte de Snowdon, si Isabelle de la Bruyere   profimedia 0884660099 jpg
Regina Letizia a Spaniei și Felipe colaj getty images jpg
Prințesa Leonor   profimedia 0888949843 jpg
FotoJet Zara și Mary jpg
Prințul William  foto   Profimedia jpg
Prințesa Martha Louise a Norvegiei se mărită cu Durek Verrett, Getty (6) jpg
Kate Middleton și Regina Camilla foto GettyImages 1400594602 jpg
Printul William si Kate Middleton jpg