Kate Middleton, superbă într-o rochie roz! Toți au rămas cu gura căscată când prințesa a apărut

23 mai, 2023

Ieri, Kate Middleton a luat parte la primul picnic pentru copii de la Chelsea Flower Show. Prințesa de Wales a impresionat cu apariția ei!

kate middleton (30) jpg

Kate Middleton a avut ieri o apariție surpriză la Chelsea Flower Show. Prințesa de Wales a apărut îmbrăcată într-o rochie cămașă de mătase ME+EM de culoare roz la întâlnirea cu elevii școlilor invitate să participe la primul picnic pentru copii la RHS Chelsea Flower Show, totul cu puțin timp înainte de vizita Regelui Charles al III-lea și a Reginei Camilla.

Zece școli au fost invitate să vină cu elevii la RHS Chelsea Flower Show pentru a celebra 110 ani de când acest picnic faimos are loc. Kate Middleton s-a întâlnit cu elevii în timpul picnicului, ulterior ea a făcut o vizită la trei dintre grădinile expoziției din acest an, pentru a lua parte la activități care au inclus o vânătoare de insecte, planificarea unei mese cu legume crescute în grădină și descoperirea modului în care grădinile pot contribui la bunăstare.

Aducând un strop de culoare într-o zi înnorată, Kate Middleton a îmbrăcat la eveniment o rochie de o culoare vibrantă, rochie pe care a purtat-o anterior la întâlnirea cu Mila Sneddon, pe atunci pacientă cu cancer, la Holyroodhouse, Edinburgh, în mai 2021. Mila participase la proiectul fotografic Hold Still al prințesei pe perioada pandemiei și i-a cerut prințesei să poarte roz atunci când aveau să se vadă, iar Kate Middleton și-a respectat promisiunea.

Cu această vizită, Kate Middleton a devenit primul membru al familiei regale care a văzut anul acesta Chelsea Flower Show. Tot ieri, mai târziu, Regelui Charles al III-lea și Regina Camilla și-au făcut apariția la evenimentul floral.

Îmbrăcată într-o rochie blumarine înflorată, Regina Camilla a admirat trandafirii de la Chelsea Flower Show. Și Regele Charles a privit cu drag florile și grădinile din cadrul expoziției, se știe că el e pasionat de multă vreme de grădinărit. 

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Harry și William în uniforme, GettyImages jpg
Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (2) jpg
Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg
Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
Printesa Isabella a Danemarcei Foto Getty Images jpg
Wallis Simpson și Ducele de Windsor   GettyImages 3430676 jpg
Prințesa Charlene de Monaco la campionatul de rugby  GettyImages 2147944792 jpg
Regina Camilla Foto profimedia (6) jpg
FotoJetdeKent jpg
regele charles si william si harry jpg
Meghan Markle cu Kelly McKee Zajfen pt Alliance of Moms   FOTO Instagram (1) jpg