Kate Middleton, superbă într-o rochie roz! Toți au rămas cu gura căscată când prințesa a apărut

23 mai, 2023

Ieri, Kate Middleton a luat parte la primul picnic pentru copii de la Chelsea Flower Show. Prințesa de Wales a impresionat cu apariția ei!

kate middleton (30) jpg

Kate Middleton a avut ieri o apariție surpriză la Chelsea Flower Show. Prințesa de Wales a apărut îmbrăcată într-o rochie cămașă de mătase ME+EM de culoare roz la întâlnirea cu elevii școlilor invitate să participe la primul picnic pentru copii la RHS Chelsea Flower Show, totul cu puțin timp înainte de vizita Regelui Charles al III-lea și a Reginei Camilla.

Zece școli au fost invitate să vină cu elevii la RHS Chelsea Flower Show pentru a celebra 110 ani de când acest picnic faimos are loc. Kate Middleton s-a întâlnit cu elevii în timpul picnicului, ulterior ea a făcut o vizită la trei dintre grădinile expoziției din acest an, pentru a lua parte la activități care au inclus o vânătoare de insecte, planificarea unei mese cu legume crescute în grădină și descoperirea modului în care grădinile pot contribui la bunăstare.

Aducând un strop de culoare într-o zi înnorată, Kate Middleton a îmbrăcat la eveniment o rochie de o culoare vibrantă, rochie pe care a purtat-o anterior la întâlnirea cu Mila Sneddon, pe atunci pacientă cu cancer, la Holyroodhouse, Edinburgh, în mai 2021. Mila participase la proiectul fotografic Hold Still al prințesei pe perioada pandemiei și i-a cerut prințesei să poarte roz atunci când aveau să se vadă, iar Kate Middleton și-a respectat promisiunea.

Cu această vizită, Kate Middleton a devenit primul membru al familiei regale care a văzut anul acesta Chelsea Flower Show. Tot ieri, mai târziu, Regelui Charles al III-lea și Regina Camilla și-au făcut apariția la evenimentul floral.

Îmbrăcată într-o rochie blumarine înflorată, Regina Camilla a admirat trandafirii de la Chelsea Flower Show. Și Regele Charles a privit cu drag florile și grădinile din cadrul expoziției, se știe că el e pasionat de multă vreme de grădinărit. 

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

harry archie meghan markle jpeg
Nunta Prințesei Madeleine a Suediei cu Christopher O'Neill, în 2013, Foto Getty (6) jpg
Andrea Casiraghi si familia profimedia 0779914475 jpg
Prințul William, Prințul Harry  sursa   Shutterstock jpg
Hussein si Rajwa profimedia 0780889565 jpg
Kate si William getty jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Regina Camilla la Garden Museum (2) jpg
Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank, Getty jpg
Charlene de Monaco profimedia 0780585767 jpg
Regina Letizia profimedia 0781947731 jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, la rugby, Foto Profimedia (1) jpg
charles si camilla profi 8 jpg
diana si harry   profimedia jpg
printesa diana printul william jpg
Regele Charles a revenit la Londra (2) jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg