Kate Middleton, surprinsă plimbându-l pe prinţul Louis în grădinile de la Kensington

18 mai, 2018
The Duke & Duchess Of Cambridge Depart The Lindo Wing With Their New Son jpeg

A devenit mamă pentru a treia oară pe 23 aprilie, aducându-l pe lume pe prinţul Louis, iar de curând Kate Middleton a fost surprinsă în timp ce îl plimba pe micuţ prin grădinile de la Palatul Kensington.

image

Fotografiile au fost surprinse acum câteva zile, chiar înainte de nunta regală a prinţului Harry cu Meghan Markle, aceasta fiind prima dată când ducesa a fost văzută după ce a pozat cu bebeluşul în braţe în faţa maternităţii St Mary. Ieri, ducesa de Cambridge a marcat prima apariţie publică, dar cu câteva zile îninte se plimba relaxată la Kensington.

Kate a fost fotografiată împingând la căruciorul în care se afla micuţul prinţ Louis, lângă ea fiind prinţesa Charlotte, dar şi bona copiilor, Maria Teresa Turrion Borrallo. Îmbrăcată într-o rochie burgundy de la un brand care produce haine pentru gravide, Seraphine Maternity, aceeaşi rochie pe care a purtat-o şi când era însărcinată cu George în 2013, şi cu ochelarii de soare la ochi, Kate a fost fotografiată în timpul plimbării prin grădinile de la Kensington. Micuţul Louis în vârstă de 25 de zile era aşezat într-un cărucior, acelaşi pe care l-a avut şi prinţul George.

Foto: Instagram, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg