Kate Middleton, tristă și iritată din cauza Ducilor de Sussex: "Nu mai există încredere între ei"

13 februarie, 2024

După un început dificil de an pentru Prințesa de Wales, vizita-fulger a Prințului Harry în Anglia, săptămâna trecută, n-ar fi făcut decât să-i răscolească sentimentele față de familia de Sussex.

Prințul William, Kate Middleton, Prințul Harry și Meghan Markle, Getty (2) jpg

Prințul Harry și Meghan Markle riscă un nou conflict cu Familia Regală după ce au lansat, aseară, un nou site web în care își folosesc titlurile regale de Duci de Sussex.

Cuplul și-a înlocuit pagina web Archewell cu un site numit Sussex.com, care include biografiile lor și listează activitățile recente. Dar utilizarea titlurilor și a emblemei lor regale în ceea ce pare un site cu scopuri comerciale ar putea provoca indignare din partea Palatului.

Și ar afecta-o, de la distanță, și pe convalescenta Kate Middleton, și așa destul de lovită de acțiunile și declarațiile recente ale cumnaților ei regali.

Iar sosirea neașteptată a Prințului Harry în Marea Britanie, săptămâna trecută, după diagnosticul șoc de cancer al Regelui Charles, a răscolit, cel mai probabil, tensiunea pe care Kate o simte față de el și soția sa, Meghan.

Chiar dacă Prințul Harry s-a întors la Los Angeles 24 de ore mai târziu – după ce i s-a acordat o audiență de doar o jumătate de oră cu tatăl său, la Clarence House – autoarea regală Tessa Dunlop a spus că vizita lui va fi trezit o mulțime de emoții dificile pentru Prințul și Prințesa de Wales, având în vedere trecutul lor cu Harry și Meghan.

Citată de publicația The Sun, Tessa spune că vizita lui Harry la Londra a fost, de asemenea, o amintire dureroasă pentru Kate – care se recuperează în prezent după o intervenție chirurgicală abdominală la casa ei și a lui William din Windsor – că relația apropiată pe care o avea cândva cu cumnatul ei este acum istorie.

meghan markle harry william kate middleton jpeg

„Este ceva tristețe, acolo, pentru Kate”, susține autoarea regală. „Ea provine dintr-o familie cu adevărat stabilă, funcțională, în care nu și-a pierdut niciodată încrederea. Este posibil să fie tristă că relația pe care a avut-o cândva cu Harry nu mai există.”

Iar faptul că, în această perioadă sensibilă pentru ea și pentru Regele Charles, cumnații ei sunt preocupați de cum să se marketizeze mai bine de pe urma legăturilor lor cu casa regală, sigur nu-i va pica deloc bine lui Kate, destul de afectată de tot ceea ce întreprind Harry și Meghan.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle, Getty (11) jpg
Emma Tallulah Behn, fiica lui Marta Luisa a Norvegiei  profimedia 0851678162 jpg
Meghan Markle sursa  profimedia jpg
Regina Mary a Danemarcei prinscreen daily mail png
Prințul William cu Renee Salt, supraviețuitoare a Holocaustului foto  GettyImages jpg
Prințesa Beatrice în argintiu jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer GettyImages 2032788897 jpg
Kate Middleton foto  Profimedia jpg
Regina Camilla și Olena Zelenska, GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar  profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0851446362 jpg
Prințul William și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0851809443 jpg
Prințul Harry foto  GettyImages(1) jpg
Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg
regele harald al norvegiei (3) jpg