Kate Middleton va avea grijă de mama și de sora sa, când va deveni regină. Cum le va răsplăti

23 aprilie, 2024

După cum bine știm, Kate Middleton este incredibil de apropiată de cele două femei din familia ei, mama Carole și sora mai mică Pippa.

Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg

Iar când soția Prințului William va deveni regină, într-o zi, cu siguranță că va avea grijă ca membrii familiei sale să primească unele onoruri speciale.

Autorul regal Phil Dampier a declarat pentru site-ul Fabulous că Pippa Middleton ar putea avea un rol similar surorii mai mici a Reginei Camilla, Annabel Elliott, care este una dintre cele șase „însoțitoare” de onoare ale soției suveranului.

„Cu siguranță că ar putea exista un rol pentru Pippa, unul apropiat de cel de doamnă de onoare. Acesta trebuie să fie cineva în care regina poate avea încredere și pe care să se bazeze și cine-ar fi mai potrivită decât sora ei? Nu îi văd pe soții Middleton să obțină vreun titlu atât timp cât Charles este rege și nu cred că și-ar dori vreunul. Dar când William va deveni rege și Kate regină, lucrurile s-ar putea schimba. O mulțime de politicieni care au făcut foarte puțin pentru monarhie primesc titluri de cavaler, așa că de ce nu și Carole?Contribuția ei la stabilitatea monarhiei este vitală în culise, așa că ea și soțul ei merită recunoaștere mai mult decât alții."

Carole, însoțită de fiicele Kate și Pippa, a intrat sub lupa Camillei jpeg

Expertul regal consideră că englezii de rând n-ar obiecta dacă părinților lui Kate li s-ar oferi o onoare, completând că n-ar fi vorba de nimic măreț precum un ducat, ci mai degrabă de o medalie a Imperiului.

„Nu cred că sora lui Kate, Pippa, s-ar simți confortabil cu un titlu și mă îndoiesc că va primi unul, dar îmi pot imagina că părinții ei vor primi ceva, pe viitor."

Nu același lucru s-a întâmplat și cu familia Reginei Camilla, după ce aceasta a devenit Regină-Consoartă. Părinții ei au murit în 1994 și, respectiv, 2006, iar cei doi copii ai ei, Tom Parker Bowles și Laura Lopes, nu au primit niciodată vreun titlu și continuă să-și ducă existența departe de vâltoarea regală.

Carole și Michael Middleton, pe de altă parte, la fel ca sora lui Kate, Pippa, le sunt de mare ajutor regalilor în aceste clipe grele, în care Prințesa de Wales trece printr-o cumpănă medicală teribilă, așa că recunoașterea oficială a acestui ajutor este văzută de mulți experți ca fiind una bine-meritată.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg
Regele Charles și Regina Camilla la Academia Regală de Artă Dramatică, GettyImages (4) jpg
Doria Ragland și Prințul Harry foto  Shutterstock jpg
Prințesa Beatrice Zara Tindall Foto Instagram jpg
Gemenii regali, Printul Jacques si Printesa Gabrielle si Lady Amelia si Lady Eliza Spencer  Palatul Princiar, Instagram jpg
Regele Felipe și Regine Letizia foto  GettyImages jpg
Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S  D) jpg
Regina Letizia sporty chic  profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco  Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia  profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg