Kate Middleton va petrece ”Ziua Îndrăgostiților” departe de soțul ei. Află de ce!

Anul acesta, ”Valentine`s Day” o găsește pe Ducesa de Cambridge departe de soțul ei, Prințul William. Potrivit unui comunicat emis de Palatul Kensington, Kate va petrece acea zi în Cambridgeshire, participând la un eveniment oficial.

Duchess of Cambridge arrives to board the Spirit of Chartwell during the Diamond Jubilee Pageant on the River Thames in London.  Picture date: Sunday June 3, 2012. (Photoshot/iPhoto) Princess Catherine Kate Middleton, red,
Trebuie să participe la un eveniment oficial de Ziua Îndrăgostiților

Kate Middleton a fost numită, cu puțin timp în urmă, ”Honorary Air Commandant of the Air Cadet Organisation”, preluând ștafeta de la Ducele de Edinburgh, care timp de 63 de ani a ocupat această funcție. Ducesa îi va întâlni, așadar, pentru a treia oară pe cadeții de la RAF (Royal Air Force) și va lua parte la tot felul de activități pregătite pentru ea.

”Alteța Sa se va alături cadeților în timp ce aceștia vor efectua o sesiune de training”, anunța purtătorul de cuvânt al Casei Regale într-un comunicat oficial, care dezvăluia și faptul că Ducesa va avea șansa să încerce și un simulator de zbor.

foto: hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA