Kate Middleton vrea să-și dezlipească eticheta conservatoare: primele schimbări în look-ul ei

13 septembrie, 2023

A tot fost criticată pentru stilul ei conservator, aproape bătrânesc, iar Prințesa de Wales se pare că începe să ia măsuri.

Ei bine, Prințesa de Wales dă semne că vrea să adopte un mai stil modern și să își updateze brandul personal. Primul pas, o nouă coafură, cu extensii chiar...

Kate Middleton GettyImages 1676005337 jpg

Fanii regali au observat o mică schimbare la Kate, după ce aceasta și-a reluat angajamentele regale luna aceasta, după vacanța de vară cu familia.

În cele mai recente apariții ale sale, Kate Middleton a afișat o coafură în stilul anilor 70, cu șuvițe mai scurte, în scări, care-i încadrează chipul. 

Stilista britanică Lisa Talbot spune că noua tunsoare a prințesei indică faptul că soția lui William este dorinică să „îmbrățișeze un look proaspăt”. Ea a declarat pentru Daily Mail că aspectul în continuă evoluție al Prințesei Kate este un semn că aceasta dorește să urmeze tendințele și să se schimbe odată cu vremurile, pe măsură ce familia regală în sine evoluează.

Deși nu a făcut o schimbare drastică la coafura ei, Kate a ales să renunțe la șuvițele drepte sau la buclele perfecte și adoptat un look cu franjuri, în stilul anilor 70, cu cărare pe mijloc.

„Odată cu noul sezon, este minunat să o vezi pe Kate adoptând o nouă coafură, care este puțin mai scurtă și cu mai multe straturi. Cred că asta înseamnă să fii un regal tânăr și modern și care chiar dorește să îmbrățișeze un aspect proaspăt și să-și creeze un brand personal care atrage publicul."

Stiliștii au remarcat că prințesa folosește, mai nou, extensiile de păr în realizarea noului ei look. Fără s-și dorească neapărat lungime, Kate Middleton a optat pentru extensii pentru a adăuga puțin mai mult volum părului ei deja lung.

Specialiștii au observat că stilistul lui Kate a amestecat extensii în nuanțe mai deschise în părul ei, pentru a îmbunătățit vibrația generală a coafurii prințesei.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Kate Middleton William facultate profimedia 0221704226 jpg
Prințesa Beatrice, Getty jpg
Prințesa Martha Louise a Norvegiei și a deschis o școală de câini utilitari, Profimedia (2) jpg
Maria Carolina si Maria Chiara vs Lady Eliza si Lady Amelia Spencer   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry la Invictus 2023, Getty (4) jpg
Kate Middleton Meghan Markle jpg
Camilla și Charles PNG
Kate Middleton în Leeds, Getty (4) jpg
Printul William si Printul Harry in uniforma   profimedia 0230587986 jpg
Prințesa Anne, Getty (1) jpg
Nicolae si Alina ai României în ținute de gală foto Instagram png
Cei patru regali (12) jpg
Regina Letizia într o rochie Zara foto profimedia 0808446728 jpg
Charles și nepoții Wales, Getty (1) jpg
Regele Charles jpg
Prințul William în SUA, septembrie 2023, Getty (6) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Madrid 2023   Casa Majestatii Sale (6) jpg
Charlene de Monaco, Foto X2 jpg