Kate Middleton vs Meghan Markle. Cine va fi diva absolută de la Buckingham?

3 mai, 2018
ducesele jpeg

Prima este soţia viitorului rege şi a avut, până mai ieri, un statut de superstar la palatul regal. A doua este o americancă glamouroasă care are toate şansele s-o eclipseze. Cine va fi diva absolută de la Buckingham?

Pe 23 aprilie, ducii deveneau a treia oară părinţi

Ducesa de 36 de ani a avut parte de lumina reflectoarelor în luna aprilie, odată cu venirea pe lume a Prinţului Louis, al treilea copil al ei şi-al lui William. A doua împlineşte 37 de ani pe 4 august şi va străluci în luna mai, în special pe 19, când se va căsători cu Harry la Castelul Windsor.

image

Prima ştie cum merg treburile la casa regală britanică, dar nici Meghan nu este o novice când vine vorba despre a se face plăcută publicului. Fosta eroină din serialul Suits a încercat apele Hollywoodului şi se simte ca peştele în apă în faţa camerelor şi a microfoanelor. Mai mult, aşezate una lângă alta la evenimentele oficiale, sunt multe şanse ca Meghan să fie cea sclipitoare, iar Kate, prin comparaţie, mai ştearsă ca oricând.

“Meghan este mult mai articulată şi sofisticată decât a fost Kate atunci când a intrat în familia regală”, decretează Ingrid Seward, editor la revista britanică Majesty. Iar în biografia scrisă de jurnalistul britanic Andrew Morton, Meghan Markle: A Hollywood Princess, acesta o descrie pe actriţă ca fiind o persoană calculată, foarte atentă cu brandul personal şi care şi-a dorit dintotdeauna să devină o Prinţesa Diana 2.

"Într-un fel, doamna Markle, mereu aranjată pentru camerele de luat vederi, este femeia la care visa să devină Diana", scrie Morton. Şi care, să fim serioşi, nu va fi niciodată Kate, fără ca asta să-i ştirbească soţei lui Will din clasă şi din personalitate.

image

După ce americanca a fost prezentată ca viitoare logodnică a Prinţului Harry, fascinaţia publicului pentru ea a atins cote mult mai înalte decât cea pe care a experimentat-o Kate în primii ei ani alături de Will. Ce-i drept, Kate nici nu încuraja într-un fel această adoraţie: refuza să acorde interviuri (sau William nu-i permitea acest lucru) sau să apară solo la evenimente oficiale timp de un an de la mariaj şi încerca să fie un exemplu, îmbrăcând mai degrabă haine de la branduri mass market în locul celor de designer.

Meghan, în schimb, este tipica mireasă Hollywood. În interviurile comune cu Prinţul Harry, ea este cea care iese în evidenţă. La evenimentele publice, tot ea este cea care merge în faţa logodnicului ei şi cea care salută zgomotos mulţimea strânsă să-i aclame, prezentându-se singură, firesc şi comun: „Bună, eu sunt Meghan!“.

Sunt mari şanse ca după ce va deveni ducesă cu acte în regulă, Meghan să câştige nu doar un prinţ, un palat şi o viaţă fără griji, ci şi toată atenţia media de care se bucura cumnata Kate, până la intrarea ei în scenă. E de înţeles, până la urmă.

“Ai de ales între acea Bond Girl strălucitoare şi exotică în pantofi Louboutins cu tocuri criminale şi fata cea cuminte care nu se mai satură de hainele LK Bennett. Meghan nu ameninţă să o eclipseze pe Kate, a făcut-o deja. Oamenii s-au plictisit foarte tare de look-ul lui Kate: tern şi prea acoperit. Kate este drăguţă, dar Meghan e ca focurile de artificii. Ea este cea pe care vor s-o vadă, acum, oamenii”, comentează un editor de fashion britanic diferenţa dintre cele două cumnate regale.

image

Cu toate acestea, interesul acesta nu vine la pachet cu simpatia opiniei publice, căci britanicii au probleme în a digera faptul că familia regală se va îmbogăţi cu un astfel de membru. O americancă care şi-a făcut veacul în showbiz şi care s-a tras de şireturi cu persoane precum Kim Kardashian. Comentariile cu care însoţesc cititorii britanici orice articol despre Meghan nu sunt deloc elegante. Poftiţi şi judecaţi!

„Meghan nu va reuşi niciodată să fie ca o lady de la curtea regală. Şi-acum arată de parcă ar fi fost crescută într-un parc de rulote“ sau „Kate pare şi mai stilată când este forţată să stea lângă această showgirl numită Meghan” ori „Meghan ar fi mai potrivită în emisiuni precum Keeping up with the Kardashians sau Housewives of New Jersey decât la o curte regală“. E drept că, din când în când, apar şi păreri pro logodnica lui Harry, cum ar fi aceasta: „Meghan e frumoasă şi picantă, iar Kate este ca un iaurt fără aromă pe lângă ea“.Recente pe Ok! Magazine

meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg