Kate nu este despăgubită pentru fotografiile topless apărute în presa franceză din cauza cumnatei sale, Meghan Markle

12 iunie, 2018
kate meghan jpeg

”Cererea voastră este ipocrită”, contracarează avocatul părţii adverse, atunci când Kate Middleton şi Prinţul William al Marii Britanii au cerut să fie despăgubiţi pentru ruşinea cauzată în urma fotografiilor topless surprinse şi publicate cu Ducesa de Cambridge, în 2012. Motivul contraatacului? Apetenţa Ducesei de Sussex, cumnata reclamanţilor, pentru şedinţele sexy.

Kate nu va fi despăgubită pentru fotografiile obţinute fraudulos

În septembrie 2012, Prinţul William şi soţia sa, Kate Middleton, au fost surprinşi într-o vacanţă amoroasă, la castelul din Provence deţinut de fiul regretatei Prinţese Margaret, Earl de Snowdon. Folosindu-se de un obiectiv pentru fotografierea la distanţă, un paparazzo vigilent a imortalizat momentul şi a obţinut singurele cadre indecente cu soţia Prinţului William. Ulterior, fotograful a vândut aceste cadre, în care Kate apărea topless, revistei franceze Closer, care le-a publicat chiar pe prima pagină.

Coperta revistei Closer

Evident, după apariţia revistei, casa regală britanică a luat măsuri pentru a fi retrasă de pe piaţă şi pentru ca Ducii de Cambridge să fie despăgubiţi pentru defăimare. Procesul a fost unul anevoios şi întârziat până în prezent, când avocatul părţii adverse a găsit drept contraargument fosta carieră a Ducesei de Sussex, proaspăt intrată în familia regală britanică.

image image

Mai exact, avocatul revistei Closer susţine că este imoral şi ”ipocrit” din partea Ducilor de Cambridge să ceară să fie despăgubiţi, cu suma de 92,000 lire sterline, pentru fotografiile topless din moment ce Ducesa de Sussex este o ”cunoscută a pictorialelor sexy”. Aceştia vor să se folosească de o şedinţă foto în care Meghan Markle face reclamă la burgeri, apărută în revista Men`s Health (2013), pentru a susţine că femeile din familia regală britanică s-au folosit de şedinţe foto sexy pentru a se promova.

În respectiva şedinţă foto, Meghan apare dându-şi jos cămaşa, în faţa camerei, pozând seducător pentru nişte hamburgeri. Evident, aceste şedinţe foto, şi multe altele, au fost realizate de Ducesa de Sussex cu mult timp înainte de a intra într-o relaţie cu Prinţul Harry al Marii Britanii ori de a se căsători cu el. ”Sunt OK cu pictoriale sexy atunci când deţin ei controlul, însă cer bani grei când fotografiile nu sunt obţinute cu acordul lor. E o imensă ipocrizie implicată, iar compensaţia scandaloasă reflectă asta”, spune avocatul Paul-Albert al revistei Closer.

image
image


Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg