Kate, ravisantă la dineul in cinstea lui Xi Jinping. Iată cum s-a îmbrăcat Ducesa!

21 octombrie, 2015
State Visit Of The President Of The People's Republic Of China   Day 2 jpeg

Mar┼úi seara, Regina Elisabeta a II-a a oferit un dineu av├óndu-l drept invitat special pe pre┼čedintele chinez Xi Jinping, care se afl─â ├«n Marea Britanie pentru o vizit─â de patru zile.

image

170 de invita┼úi au participat asear─â la dineul oferit de regina Elisabeta a II-a ├«n cinstea musafirului s─âu, pre┼čedintele chinez Xi Jinping. Printre invita┼úii de onoare la acest eveniment s-a num─ârat ┼či ducesa de Cambridge care a purtat o rochie superb─â, ro┼čie, culoarea preferat─â a chinezilor.

image

├Än timpul evenimentului, pre┼čedintele chinez Xi Jinping s-a declarat de-a dreptul uluit de toate onorurile cu care a fost primit de c─âtre regina Elisabeta a II-a ┼či a declarat c─â Marea Britanie ┼či China ├«┼či poart─â una celeilalte o afec┼úiune ÔÇŁprofund─â ┼či ├«ndelungat─âÔÇ×.

Marele absent al serii fost chiar mo┼čtenitorul tronului, Prin┼úul Charles, care a ales s─â nu participe la acest dineu. Au fost prezen┼úi, ├«ns─â, fiul s─âu ┼či nora sa, Prin┼úul William ┼či Ducesa de Cambridge, cu care pre┼čedintele chinez a fost mai mult dec├ót fericit s─â schimbe c├óteva vorbe.

image

Amintim c─â pentru Ducesa de Cambridge a fost primul dineu de o asemenea anvergur─â la care a participat ┼či c─â s-a descurcat admirabil. Kate a respectat ├«ntru totul protocolul ┼či a fost la ├«n─âl┼úimea a┼čtept─ârilor reginei.

image

La acest eveniment, Kate a purtat o rochie ro┼čie, marca designerului ei favorit, Jenny Packham, care, evident, i-a venit perfect. Look-ul regal a fost completat de celebra tiar─â ÔÇŁlotus flowerÔÇŁ, pe care a mai purtat-o la o recep┼úie din 2013.

Sursa foto: Getty Images