Kate, schimbată radical de când l-a întâlnit pe William. Fratele ei spune că e de nerecunoscut!

20 septembrie, 2024

Fratele viitoarei regine britanice, James Middleton, ne oferă o perspectivă subiectivă asupra relației dintre Kate și William, care se pare că a transformat-o complet pe Prințesa de Wales.

image

James Middleton își va publica săptămâna viitoare autobiografia Meet Ella: The Dog Who Saved My Life, iar, între timp, oferă mici frânturi din cuprins presei interesate de viața surorii lui, Kate Middleton. Astfel, acesta ne prezinstă o latură pe care nu o cunoașteam despre prințesă, inclusiv felul în care s-a schimbat viața și personalitatea lui Kate de când l-a cunoscut pe tatăl copiilor ei.  

Reflectând la transformarea lui Kate Middleton în membrul mascant al familiei regale care este în ziua de azi, James și-a amintit un moment înduioșător petrecut la scurt timp după ce s-a anunțat logodna surorii sale cu viitorul rege britanic, în 2010.

„Familia noastră a aflat despre logodnă cu o zi sau două înainte de-a fi anunțată oficial în noiembrie 2010”, a declarat James în cartea sa, iar Daily Mail a publicat exact acest extras al volumului. „Catherine, Pippa și cu mine ieșiserăm la o plimbare cu Ella și Tilly, la pub-ul local din satul de lângă Bucklebury. Stăteam într-un colț și discutam între noi…”, a continuat acesta.

image

„Pippa și cu mine voiam să ne exprimăm încântarea în mod vizibil în privința logodnei, dar a trebuit să ne temperăm bucuria pentru ca nimeni să nu-și dea seama că ceva important se întâmpla. Ne-am promis doar unul altuia să ne sprijinim reciproc în continuare și să avem grijă unii de alții. Și asta indiferent de cât de copleșitoare avea să devină situația…”, a dezvăluit James Middleton în cartea sa.

Autorul volumului care va vedea lumina tiparului în doar câteva zile a ținut să aducă în discuție și modul în care Prințul William a transformat-o pe Kate Middleton. „William se afla în viața noastră de atâta timp și țineam toți la el. E ca un frate pentru noi și el cu Catherine se potriveasc atât de bine, sunt perechea perfectă”, a precizat James.

image

„Mă gândeam cât de norocos e William să se însoare cu sora mea cea mare, care e atât de pricepută în toate și cu picioarele pe pământ, și știam cu certitudine că ei doi se iubeau”, a precizat în Meet Ella.

„E atât de frumos să vezi cum a transformat-o el și i-a dat încredere în sine. Ea, pur și simplu, a înflorit de când l-a întâlnit pe William! Știam că o să aibă grijă de ea și face asta atât de bine și-n ziua de azi”, a conchis James Middleton despre Kate și William.

foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg