Kate şi William, amuzaţi de gluma despre Megxit de la premiile BAFTA. "Voi denumi acest premiu Harry, pentru că..."

3 februarie, 2020
1 1 jpg jpeg

Ducii de Cambridge au fost invitaţii de onoare de la ceremonia din acest an a decernării premiilor BAFTA şi, ca de fiecare dată, perechea regală a făcut o impresie minunată. Chiar şi atunci când Prinţul Harry a fost pomenit pe scenă...

Prinţul William (37) şi Kate Middleton (38) au ascultat, cu zâmbetul pe buze, discursul actriţei Margot Robbie, care a acceptat premiul pentru Cel mai bun actor în rol secundar în numele lui Brad Pitt, marele absent de la cea de-a 73-a ediţie a British Academy Film Awards, organizată la Royal Albert Hall ieri, pe 2 februarie.

4 profimedia 0496114047 jpg jpeg

Margot, partenera de platou a lui Pitt de la Once Upon a Time in... Hollywood, a citit discursul acestuia de acceptare. Actorul a spus că va numi premiul Harry pentru simplul motiv că se bucură atât de mult că îl va lua cu el în SUA. Cuplul regal a râs cu restul audienţei la gluma despre Megxit.

“El spune că va numi acest premiu Harry, pentru că se bucură teribil că îl va lua cu el în Statele Unite. Acestea sunt cuvintele lui, nu ale mele…”, a spus Margot în numele lui Brad Pitt.

Margot a precizat că gluma nu îi aparţine...

00000000000 jpg jpeg

Aflaţi în primele locuri din sală, Kate şi William au părut amuzaţi de gluma făcută de Brad Pitt în legătură cu Prinţul Harry. După acest moment, prinţul britanic a urcat pe scenă pentru a oferi premiul Fellowship producătorului Star Wars Kathleen Kennedy şi a vorbit despre importanţa diversităţii în filme.

6 profimedia 0496114072 jpg jpeg

Cum spuneam, Ducii de Cambridge au făcut impresie bună aseară, Kate purtând o ţinută spectaculoasă semnată de Alexander McQueen în 2012, pe care a accesorizat-o cu o pereche de încălţări Jimmy Choos. Ea a mai purtat această rochie şi în 2012, anul în care a fost lansată colecţia din care face parte ţinuta, respectând astfel doleanţa şefilor BAFTA, care le-au cerut invitaţilor de acest an să nu facă risipă şi să-şi recicleze vestimentaţia. Şi, după cum ştim, ducesa faca acest lucru în mod constant...

foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

camilla si kate jpg
charlene de monaco foto profimedia  jpg
Prințul Charles de Luxembourg, Prințul Guillaume și Prințesa Stéphanie (7) jpg
Printul Harry si Meghan Markle in negocieri cu Netflix   Profimedia (1) jpg
meg2 profi jpg
povestea de dragoste dintre Regele Charles al III lea si Regina Consoarta Camilla   Profimedia jpg
harry8  profimedia jpg
meghan si harry profi jpg
Prințul Ioachim și Prințesa Marie ai Danemarcei, cu copiii, Profimedia (11) jpg
Prințesa Charlene de Monaco, Profimedia jpg
Ce mesaj transmite Regina Margareta a Danemarcei, Profimedia (4) jpg
william și kate jpg
meghan instagram jpg webp
regina letizia profimedia 4 jpg
Camilla și Catherine, Profimedia jpg
megan  harry profi2 jpg
Regele Charles, Profimedia (4) jpg
printul harry si meghan markle