Kate și William au respectat tradiția de Paște! Ce gest a făcut, în public, Ducesa de Cambridge?

Ca-n fiecare an, de Paște, familia regală britanică participă la slujba religioasă ținută la capela bisericii St. George, de la Windsor. Nici Kate și William n-au făcut rabat de la această tradiție și, deși n-au fost însoțiți de prichindeii lor, cei doi au fost printre primii sosiți la biserica St. George. Surprinzător, însă, a fost gestul pe care l-a făcut Ducesa de Cambridge atunci când a întâlnit-o pe Regina Elisabeta.

Kate și William, la slujba de Paște de la capela St. George

Îmbrăcată elegant, într-un oufit semnat Catherine Walker, Kate a mers zâmbitoare la brațul soțului ei, Prințul William, spre slujba de Paște. Cei doi era însoțiți de verișoarele lui William, respectiv Prințesa Eugenie și Prințesa Beatrice, de Prințul Edward și soția sa, Contesa de Wessex, care la rândul lor i-au adus pe copii lor, Lady Louise Windsor și Viscount Severn, dar și de Prințesa Regală și soțul său, Viceconte Sir Timothy Laurence, precum și fiul lui, Peter Phillips cu soția lui, Autumn.

Copiii și nepoții Reginei Elisabeta

La slujbă n-a lipsit, desigur, nici Regina Elisabeta și Prințul Philip, care au fost așteptați în fața bisericii cu aplauze. Un moment interesant a fost acela în care Kate, soția lui William, a făcut o plecăciune în fața Reginei, în semn de respect, gest pe care n-am mai văzut-o făcându-l în public. În același timp, William și-a plecat privirea în momentul în care Regina Elisabeta a trecut prin fața lui.

Kate a făcut o reverență în fața Reginei Elisabeta
Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA