Kate și William, „categorici” cu privire la felul în care îl pregătesc pe Prințul George pentru viitor

5 septembrie, 2024

În timp ce Kate Middleton și Prințul William îl introduc încet-încet pe Prințul George la îndatoririle regale, în culise ei își încurajează fiul să ia propriile lui decizii.

Prințesa Kate, Prințul William, copiii Wales George, Charlotte, Louis, GettyImages (1) jpg

Kate Middleton și Prințul William sunt „fermi” în a-i oferi Prințului George, precum și fraților lui, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, o copilărie cât mai normală posibil, fără a-i împovăra cu presiunile vieții regale, susține un expert regal.

Referitor la decizia cuplului de a-l crește pe Prințul George cu mult mai multă libertate decât generațiile anterioare de monarhi englezi, autorul regal Phil Dampier a declarat pentru Fabulous: „Regele Charles a vorbit în trecut despre momentul îngrozitor în care, copil fiind, și-a dat seama în sfârșit că va fi rege și că întregul său viitor a fost trasat pentru el, și a fost un mare șoc.

Unul dintre modurile în care William și Kate l-au pregătit pe George pentru a deveni rege este să NU-l pregătească”. 

De asemenea, expertul crede că Prințul William și Kate Middleton nu îl vor forța pe viitorul rege să intre în forțele armate, un contrast puternic cu educația strictă a Regelui Charles. Mai degrabă, ei îi vor oferi instrumentele necesare pentru a-și contura propriul viitor, în loc să îl împingă spre obligații.

În timp ce părinții îl familiarizează încet cu îndatoririle regale, ei își încurajează în mod activ fiul să ia propriile decizii și chiar speră ca acesta să meargă la universitate. Dl Dampier a adăugat: „Au fost categorici că vor ca el, Charlotte și Louis să aibă o educație cât mai normală posibil și să nu fie împovărați de destinul său viitor.

Un comitet de politicieni, curteni și consilieri a decis la ce școli ar trebui să meargă Charles, ce serviciu ar trebui să facă în forțele armate și ce ar trebui să viziteze în Commonwealth, inclusiv o perioadă la un colegiu din Australia. Nimic din toate acestea nu se va întâmpla pentru George”. 

Prințul George, care este al doilea în linia de succesiune la tron după tatăl său, se bucură în prezent de viața unui copil aristocrat, petrecând adesea timp cu familia lui Kate, familia Middletons, și cu prieteni precum Ralph Tollemache. Dl Dampier a remarcat că părinții săi îmbină dragostea prințului pentru sport cu angajamentele regale, permițându-i să facă un mic prim pas pe scena publică prin participarea la evenimente care îi plac.

El a spus: „William l-a dus pe George la evenimente sociale, cum ar fi fotbalul, iar mama Kate l-a dus la Wimbledon și, pe lângă faptul că se bucură de sport, este bine pentru el să cunoască oameni din toate categoriile sociale și să capete încredere în sine. Următorii ani vor fi importanți, dar George pare să aibă baze solide pe care să construiască”.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles al III lea cu rugbistele din Noua Zeelanda   GettyImages 2170662093 jpg
FotoJet William și mătușa jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (6) jpg
Prințul Willia Foto Profimedia jpg
Prințesa Diana  foto   Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg