Kate și William își doresc al treilea copil? Iată ce declarație surprinzătoare a făcut Ducesa de Cambridge!

În timpul primei zile a turneului regal, Ducii de Cambridge s-au întâlnit cu Președintele și Prima Doamnă a Poloniei și au luat parte la tot soiul de evenimente oficiale, organizate în cinstea lor. La un moment dat, Kate a făcut o declarație surprinzătoare!

Ieri, au ajuns la Varșovia (Polonia)

Kate, William, George și Charlotte au fost primiți cu brațele deschise de către oficialitățile poloneze. În timp ce mezinii au avut organizat un loc de joacă special pentru ei, în interiorul palatului prezidențial din Varșovia, Kate și William au participat la festivități închinate lor.

Locul de joacă pregătit pentru George și Charlotte

La un moment dat, Ducesa a primit din partea gazdelor, dar și a altor invitați, mai multe cadouri pentru George și Charlotte. Încântată peste măsură, Kate a lăsat să se înțeleagă că-și mai doresc un copil. ”I-am dat Ducesei de Cambridge mai multe cadouri pentru Prințul George și Prințesa Charlotte. Iar ea a zis că ar trebui să aibă mai mulți copii, apoi a râs”, a declarat un oficial.

Kate a făcut o afirmație surprinzătoare!

Trebuie să recunoaștem că ne surprinde gluma făcută de Ducesă, mai ales că, de obicei, este foarte reținută în a vorbi despre planurile de viitor ale familiei sale. Totuși, ne-ar bucura nespus să auzim că cei doi devin a treia oară părinți!

foto: getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA