Kate și William, necruțători! Ce porecle răutăcioase au unul pentru celălalt

21 martie, 2023
Kate Middleton și Prințul William la Premiile BAFTA 2023 FOTO Profimedia

Poate că se amuză Prințul William de porecla pe care însăși Regina Elisabeta i-a găsit-o lui Kate Middleton, dar nici Prințesa de Wales nu se lasă mai prejos.

Când vor să râdă unul de celălalt, intră în scenă poreclele. Simțul umorului e atât de important în orice relație, iar Prințul moștenitor și superba sa soție știu exact cum să se tachineze reciproc.

William face uz de porecla Kate, Prințesa de de Dolittle, în timp ce Kate nu se lasă mai prejos. Porecla aceasta dăinuie de ani buni și a fost născocită de Regina Elisabeta a II-a, ca urmare a faptului că actuala Prințesă de Wales nu avea nicio carieră formată înainte de căsătoria care a făcut-o membră regală de vază, senioară și practic, viitoare regină a Marii Britanii.

Porecla găsită de Kate Middleton este mai actuală, mai exact de când Prințul William și-a pierdut multă podoabă capilară. Drept urmare, soția sa se amuză pe seama sa și-l strigă în intimitate ”Cheliuță”. Când vrea să fie drăgăstoasă, Prințesa folosește un apelativ foarte comun, mai exact ”Puiuț”/”Babe”.

Și Prințul William are totuși un as în mânecă, dacă dorește să fie iubitor, se referă la Kate Middleton cu porecla „babykins”, mult mai plăcută decât prima, cea găsită de Elisabeta mai mult ca un reproș.

Prințul William nu este străin de porecle, în 2007 a dezvăluit că mama sa, Prințesa Diana, îi găsise o poreclă ciudată, de care nu a mai scăpat niciodată.

Diana îi spunea primului său născut ”Wombat”, un animăluț australian adorabil, iar ideea a venit desigur în urma unui turneu în Australia.

Prințesa Diana era extrem de apropiată de copiii ei și nu ne surprinde deloc să aflăm că avea porecle pentru Harry. Moștenind părul roșcat din familia regretatei Diana, mama lui îi spunea adesea „micuțul meu Spencer”, după cum ne informează revista Glamour.

Nimic problematic în asta! Însă Harry a mai primit un nume de alint de la cea care i-a dat viață, care-l poate ofensa chiar pe fratele lui. Știm cu toții că următorul în linia succesorală la tronul britanic este Prințul William, care-l va urma pe Regele Charles imediat ce acesta va înceta să fie suveranul țării. Însă mama lor își dorea altceva pentru băieții ei, pare că l-ar fi preferat pe Harry pentru asemenea funcție onorantă.

Corespondentul regal Robert Jobson susține că Diana credea că Harry ar deveni un regele mai bun decât William, lucru evidențiat chiar prin porecla pusă de ea celui mai mic copil al său. „Obișnuia să-i spună lui Harry GKH”, a dezvăluit Jobson. Ce înseamnă aceste inițiale? „Good King Harry”, adică „Harry, regele cel bun”. Specialistul susține că Diana îl considera pe Harry mai potrivit în funcția de rege decât pe William. Auci!

Foto: Getty și Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg