Kate şi William, şapte ani de căsătorie. Iată fotografia specială cu care au marcat momentul unic!

30 aprilie, 2018
william kate jpeg

Acum şapte ani, la Westminster Abbey, timida Kate îi jura iubire veşnică Prinţului William al Marii Britanii. Astăzi, fericirea lor este încununată de o căsnicie de succes şi trei copii extrem de reuşiţi.  Palatul Kensington a publicat o fotografie specială cu această ocazie specială!

Acum şapte ani, deveneau soţ şi soţie

Ieri, Ducii de Cambrige au sărbătorit şapte ani de la nunta lor. Momentul special sigur a fost sărbătorit în sânul familiei, discret, mai ales că mezinul lor, Prinţul Louis al Marii Britanii, are doar câteva zile de viaţă. Totuşi, Palatul Kensington a vrut să marcheze momentul special printr-o postare în mediul virtual.

Fotografia dată publicităţii de Palatul Kensington

Specialiştii în comunicare de la palat au publicat o imagine realizată în ziua nunţii lor, la plecarea de la Palatul Buckingham. ”Acum şapte ani – vă mulţumim pentru mesajele frumoase, date cu ocazia aniversării nunţii Ducilor de Cambridge”, este mesajul care a însoţit inedita postare.

Au împrumutat maşina Prinţului Charles

Amintim că cei doi au ajuns la recepţia din ziua nunţii cu o maşină vintage, marca Aston Martin Volante, care îi aparţine tatălui mirelui, Prinţului Charles. Maşina fusese decorată de cavalerul de onoare al lui William, adică de Prinţul Harry, şi afişa mesajul ”proaspăt căsătoriţi”.Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg