Kevin Costner, scene intime cu Prințesa Diana

3 mai, 2022
printesa4 jpg

Kevin Costner a recunoscut odată că Prințesa Diana a devenit „nervoasă” atunci când a aflat că va filma alături de el o scenă intimă.

Cei doi urmau să apară într-o continuarea a producției „The Bodyguard”.

Kevin este unul dintre cei mai lăudați și aclamați actori ai generației sale, după ce a primit două premii Oscar, două Globuri de Aur, un premiu Primetime Emmy și două premii Screen Actors Guild într-o carieră de cinci decenii. 

De asemenea, a jucat într-o serie de comedii romantice și filme de acțiune și a avut o performanță notabilă în Bodyguard alături de Whitney Houston. 

Producția din anii 90 are ca personaj principal un fost agent al Serviciului Secret care devine  bodyguardul unei cântărețe de R&B.

În 2012, Kevin a confirmat că există planuri pentru o continuare a filmului „The Bodyguard”, cu regretata Diana, Prințesa de Wales, care va juca alături de el. 

În 2019, Kevin a mărturisit că Diana și producătorii erau dornici să demareze proiectul.

„Celor de la studiouri le-a plăcut ideea de a face un Bodyguard 2”. Kevin a adăugat că Diana urma să preia rolul lui Whitney”. „Nimeni nu a știut cu adevărat asta timp de aproximativ un an”, a mărturisit el.

Kevin a menționat că el și Diana au discutat despre posibilitatea de a filma câteva scene intime împreună, iar prințesa a devenit  „nervosă” atunci când a aflat că trebuie să se sărute cu starul de la Hollywood. 

„Îmi amintesc că a fost incredibil de dulce la telefon și a pus întrebarea: <<Vom avea o scenă cu săruturi?>>. Ea a spus-o într-un mod respectuos. Era puțin nervoasă, pentru că viața ei era controlată. 

„I-am spus: „Da, va fi puțin din asta, dar putem face ca totul să fie în regulă”.

Kevin a mai spus că fosta cumnata a Dianei, Sarah Ferguson, a inițiat discuțiile dintre el și Diana.

„Sarah a fost cu adevărat importantă. Întotdeauna o voi respecta pe Sarah pentru că ea este cea care a intermediate conversația dintre mine și Diana. Și nu a spus niciodată: <<Ei bine, cu mine cum rămâne? Și eu sunt o prințesă>> Ea a susținut atât de mult ideea”.

Când Kevin a vorbit pentru prima dată despre proiect, el a explicat că personajul său urma să o protejeze pe Diana de paparazzii, înainte ca relația lor să se transforme într-o relație de dragoste.

Actorul a dezvăluit că un prim scenariu pentru film a ajuns pe biroul lui cu o zi înainte ca Diana să moară într-un accident de mașină la Paris, în 1997. 

Filmul original a fost un succes de box office și a obținut 411 de milioane de dolari (330 de milioane de lire sterline) la lansare, fiind al doilea film cu cele mai mari încasări din 1992. 

Între timp, coloana sonoră a filmului rămâne cea mai bine vândută din toate timpurile, cu peste 45 de milioane de copii vândute.

Filmul a însemnat pentru Whitney debutul în actorie. Personajul ei este amenințat de un misterios stalker.



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg