Kitty a eclipsat-o pe Meghan Markle la o nuntă. Nepoata Prinţesei Diana a purtat o rochie spectaculoasă

18 iunie, 2018
3 kitty jpg jpeg

În weekend, Prinţul Harry, Meghan Markle, dar şi Kitty Spencer au participat la nunta verişoarei lor, Celia McCorquodale. Şi deşi Ducesa de Sussex obişnuia să atragă toată privirile atunci când apărea în public, de data aceasta, nepoata Prinţesei Diana, Lady Kitty Spencer, a fost cea care s-a aflat în centrul atenţiei.

Kitty Spencer, la nunta verişoarei Celia McCorquodale

Lady Kitty Spencer s-a numărat printre invitaţii de seamă la nunta Celiei McCorguodale. Aceasta a sosit după cuplul Harry – Meghan, şi a reuşit cu a sa apariţie chiar s-o eclipseze pe Ducesa de Sussex. Dacă Meghan a mers pe creaţia lui Oscar de la Renta, Kitty a strălucit într-o creaţie Dolce & Gabbana, care prezenta un print de bujori.

A purtat o rochie Dolce & Gabbana

Rochia a costat nu mai puţin de 3850 de lire sterline şi i-a asigurat purtătoare un loc în topul celor mai spectaculoase apariţii de la această nuntă. Ea şi-a accesorizat ţinuta cu o pălărie Philip Treacy, într-o nuanţă de burgundiu, şi cu cercei cu diamante de la Bulgari. De altfel, Lady Kitty este noua faţă Bulgari, aşa că nu avea cum să nu poarte bijuterii semnate de această casă de modă. Vorbind despre faptul că e noul ambasador britanic al brandului, Kitty declara: ”Este o onoare imensă să lucrez cu cel mai recunoscut brand italian. Bulgari a fost dintotdeauna sinonim cu creativitatea, moştenire, frumuseţe şi glamour. Sunt, aşadar, foarte încântată că fac parte din familia Bulgari”. Lady Kitty este influencer, având aproape un milion de urmăritori pe Instagram.

Meghan a fost eclipsată de Kitty. Aceasta a purtat o creaţie Oscar de la RentaRecente pe Ok! Magazine

Kate și Roger PNG
Casa Regală Hașemită, Regina Rania jpg
mel23 jpg
kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg