L-a cucerit și pe Harry! Regina Letizia a dat proba eleganței în ținutele de ieri

Ieri a fost o zi albastră pentru Regina Letizia a Spaniei, în seria de evenimente care au avut loc în cea de-a doua zi a vizitei de stat a monarhilor în Regatul Britanic.

În prima parte a zilei, atunci când Letizia și Regele Felipe s-au alăturat Prințului Harry la depunerea unei coroane la monumentul soldatului necunoscut din cadrul Westminster Abbey, spanioloaica a ales o ținută relativ sobră, așa cum se impunea.

Felipe și Letizia, alături de Harry, la Westminster Abbey
Letizia a fost încântătoare în ținuta ei de zi

Letizia a combinat o fustă cu model floral, de la Carolina Herrera, cu o bluză din mătase Felipe Varela și o pereche de sandale negru cu barete.

În ultima lor seară în Marea Britanie, Regele și Regina Spaniei au participat la un banchet strălucitor, organizat în onoarea lor de către Primarul Londrei la Guildhall.

La banchetul de la Guildhall, Letizia a fost superbă
Prințesa Anne a fost gazda seratei
Tiara Mellerio Floral, piesa de rezistență a ținutei

Cu această ocazie, Regina Spaniei a dat proba bunului ei gust, purtând o rochie asimetrică într-o nuanță închisă de albastru, înfrumusețată de tiara regală „Mellerio Floral” și de o pereche superbă de cercei cu diamante și safire.

Gazdele evenimentului au fost Prințesa Regală Anne și Vice Admiralul Sir Tim Laurence, însă vedetele serii au fost, cu siguranță, Regele și Regina Spaniei.

Foto: Hepta, Getty Images, Splash News

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA