L-a ironizat pe Harry? Prima aluzie a lui Kate Middleton la dezvăluirile cumnatului ei

13 ianuarie, 2023

Toată lumea așteaptă o replică serioasă din partea familiei regale britanice la adresa dezvăluirilor bombă ale Prințului Harry.

Cumva, aceasta a venit ieri, cu ocazia primului eveniment regal pe anul 2023 al lui Kate Middleton și-al Prințului William. Ok, ce-i drept, replica a fost pentru cei care au urechi să audă și minte să priceapă, dar aluzia este evidentă.

Kate Middleton GettyImages 1246179502 jpg

Kate Middleton a fost auzită spunând că „terapia nu funcționează pentru unii oameni”, în timp ce interacționa, ieri, cu voluntarii de la noul Spital Universitar Regal din Liverpool.

Remarca ei vine după ce Prințul Harry a susținut în cartea sa, Spare/Rezervă, că Prințul William se temea că terapia i-a „spălat creierul” fratelui său mai mic.

Harry a declarat într-o emisiune TV din SUA că, în momentul în care a început să facă terapie, a fost ca și cum el și familia lui „au început să vorbească limbi diferite”.

„Nu m-au putut înțelege”, s-a plâns Prințul Harry legat de acest subiect, una dintre multele dezvăluiri explozive din cartea sa de memorii.

Un William și o Kate deosebit de zâmbitori și un Rege Charles într-o dispoziție de zile mari și-au reluat ieri angajamente publice, primele de când Prințul Harry a făcut dezvăluirile lui bombă despre familia regală, aruncând Casa Windsor în cea mai gravă criză din ultimele decenii cu povestea sa incendiară din volumul Spare.  

Prințul și Prințesa de Wales - care se află chiar în centrul disputei cu Prințul Harry și cu Meghan Markle - au fost întâmpinați cu entuziasm de fanii regali, când au ajuns la Liverpool pentru a marca deschiderea unui nou spital.

Pentru apariția de la Liverpool, Prințesa de Wales a ales o ținută tipică de toamnă, cu un palton în carouri marca Holland Cooper, purtat peste o rochie tricotată, strânsă în talie cu o curea de piele. Kate și-a completat elegant ținuta cu o geantă din piele de la Mulberry și o pereche de pantofi din piele întoarsă bleumarin.

Fotografii prezenți la evenimentul din Liverpool l-au întrebat, la un moment dat, pe William dacă a fost rănit de comentariile din cartea de memorii a fratelui său, însă Prințul de Wales nu a luat în seamă întrebarea și a continuat să zâmbească și să salute mulțimea, alături de soția sa. 

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Printul Harry mesaj WellChild jpg
Printul Edward si Contesa de Wessex Sophie   profimedia 0746501122 jpg
sarah ferguson jpg
kate middleton meghan markle pippa jpeg
harry si meghan jpg
Regina Letizia a Spaniei, în vacanta (2) jpg
Kate Middleton în dungi, Profimedia (3) jpg
Rania profimedia 0753897804 jpg
Prințul Harry cu verișoarele Eugenie și Beatrice jpg
Mike si Zara Tindall   GettyImages 1323667056 jpg
Sophie, Contesa de Wessex   GettyImages 1245285993 jpg
camilla-  meghan-  charles- harry-william- kate ( ok magazine)
Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Printesa Anne in vizita la regimentul Husarilor Regali la baza NATO din Estonia   pagina oficiala (8) jpg
meghan markle 1 jpg
Carole Middleton colaj jpg
Regina Elisabeta la Palatul Holyroodhouse   profimedia 0340857569 jpg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}