”L-a luat un prinț carismatic și petrecăreț și l-a transformat într-un duce plicticos!” Meg, acuzată iar

8 martie, 2024

Mulți o văd pe Meghan Markle ca pe vinovata care a destabilizat echilibrul monarhiei britanice.

Sussex Meghan și Harry, Getty jpg

Dacă stăm să analizăm metamorfoza Prințului Harry, în mod vădit mezinul Regelui Charles ”s-a dat pe brazdă”, cum s-ar spune mai plastic. În marea de acuze care se aduc lui Meghan Markle, au mai apărut câteva.

Zilele acestea, Ducele de Sussex a fost luat în vizor de o fostă dansatoare la bară, stripteuză și model sexy, cu care Harry ar fi petrecut în perioada lui sălbatică!

Femeia vrea să-și promoveze contul de OnlyFans și aruncă în Meghan cu acuze, amintind de perioada în care prioritare pentru Harry erau petrecerile, băutura, femeile, distracția ușoară.

Carrie Reichert a menționat că deține imagini cu Prințul dezbrăcat, imagini care ar putea să incendieze reputația monarhiei, încă o dată. Mai mult, dansatoarea a detaliat că în 2012 a fost invitată în apartamentul luxos al Ducelui de Sussex din Hotelul Wynn împreună cu anturajul acestuia și un grup de stripteuze.

Pe vremea aceea, la 20 de ani +, actualul duce de Sussex era de neoprit. ”L-a luat un prinț carismatic și petrecăreț și l-a transformat într-un duce plicticos!”, e de părere blondina care vrea să scoată un ban de pe seama amintirilor cu Harry.

Fanii regali însă au o părere bună despre latura familistă a Prințului Harry, căci face dovada zilnic cât este de devotat familiei sale pe care a întemeiat-o cu Ducesa de Sussex. Până la urmă, se numește maturitate.

Care e de fapt marea durere a fostei stripteuze, care se descrie drept ”o dominatoare”? „Nu mai contează, este un nenorocit idiot", a spus Reichert pentru o presa. „Sunt puțin supărată că m-a exclus din cartea lui, a ”uitat” multe lucruri din acea noapte”, spune cu obidă femeia.

Cert este că Prințul Harry a riscat mult în tinerețe cu comportamentul său, iar acum plătește nota. Având în vedere câte i s-au iertat de către Regina Elisabeta, suverana în funcție când era tânăr, este firesc să ne gândim că familia sa nu merita atâta încrâncenare din partea lui.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (3) jpg
printul william si amanta rose hanbury jpg
Regele Felipe si Regina Letizia Foto Instagram  jpg
Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg