L-au ignorat complet pe Regele Charles, de ziua lui! Nu s-au sinchisit să-i facă vreo urare, la ceas aniversar

15 noiembrie, 2022
Prințul Harry și Meghan Markle, Getty (2) jpg

Prințul Harry nu s-a sinchisit vreun pic să-și felicite tatăl, cu ocazia împlinirii a 74 de ani.

Doar Prințul și Prințesa de Wales au marcat evenimentul, pe pagina lor de socializare. William și Kate Middleton au publicat o fotografie cu regele râzând și au scris, pe Twitter: ”Vă dorim la mulți ani, Maiestatea Voastră!”.

kate si william

Evenimentul nu a fost destul de important pentru Meghan Markle și Prințul Harry, care au, la rândul lor, numeroase canale publice: Instagram și site-ul lor, Archwell, pe care anunță diferite lucruri.

Și casa regală britanică a dezvăluit un nou portret regal al noului monarh, la ceas aniversar. Mai ales că a preluat și unul dintre titlurile regretatului său tată: Ranger al Marelui Parc de la Windsor, un titlu ce datează de mai bine de patru secole.

Deși cei care-l stimează pe Rege au avut ocazia să-i transmită urări, nu a fost cazul Ducilor de Sussex, ce par mai deciși ca niciodată să facă notă discordantă cu restul regalilor.

Au ales să nu publice nimic de ziua Regelui. Ultima actualizare a site-ului Archewell a avut loc duminică. Nu se cunoaște însă dacă l-au abordat pe rege în privat.

Ducii de Sussex au renunțat la Facebook și Twitter în ianuarie anul trecut, motivând că ura care se propagă în online pe aceste canale este copleșitoare și nocivă.

De asemenea, nici pe contul lor de Instagram nu au mai postat nimic din ianuarie 2020. Iar acest cont are 9.5 milioane de urmăritori.

Nici Prințesa Anne sau Prințul Edward și Sophie de Wessex nu au conturi de socializare. Prințesele Eugenie, Beatrice și Sarah Ferguson, Ducesa de York, nu au distribuit niciun mesaj pentru rege de ziua lui, chiar dacă au pagini de socializare.

Regele Charles al Marii Britanii și-a luat timp să-și sărbătorească ziua în privat, fără niciun angajament public. Este prima sa aniversare în calitate de rege al Marii Britanii, după decesul Reginei Elisabeta a II-a, din 8 septembrie. Totodată, Regele Charles va fi și cel mai în vârstă monarh încoronat din istoria Marii Britanii.

Pe pagina de socializare a Palatului regal Buckingham s-a publicat noul portret regal, realizat de fotograful Chris Jackson, unde-l vedem pe suveran stând lângă un stejar bătrân din parcul Windsor.

Foto: Getty și InstagramRecente pe Ok! Magazine

kate si william
Meghan Markle, Prințul Harry 4 sursa  Profimedia jpg
familia regala din Monaco
Prințesa de Wales 1 foto  GettyImages jpg
kate si william
Regina Sofia vs amanta Regelui Juan Carlos, Corinna Larsen jpg
Prințesa Kate la Harvard, Getty (6) jpg
harry- meghan
Prințul Harry, Meghan Markle foto  GettyImages jpg
Jow Biden, Prințul William sursa  Profimedia jpg
David Beckham, alaturi de Printul Willam si Printesa Kate la Earshot Prize la Boston  profimedia 0742014789 jpg
meghan- harry
kate- william
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie  GettyImages 1237723301 jpg
charles -camilla
regina deschidere
Printul Philip si Charles  GettyImages 618581246 jpg
biden si sotia jpg