L-au provocat iar pe Charles! Noul rege îi lasă pe Meghan și pe Harry fără titluri

5 decembrie, 2022

La trei luni după moartea Reginei Elisabeta, Meghan și Harry lovesc din nou, cu un documentar în șase părți care va fi difuzat pe Netflix, începând cu data de 8 decembrie.

Meghan Markle, Prințul Harry 4  sursa   Profimedia jpg

O mișcare așteptată, pe de-o parte, căci se vorbește de aproape un an de zile despre acest documentar pe care Harry și Meghan l-au filmat pentru Netflix. Cu toate acestea, mișcarea lor sigur îl va supăra pe Charles, care de-abia s-a instalat la Buckingham și nu are prea multă răbdare, așa cum bine se știe.

Comentatorul regal Michael Cole a reflectat asupra viitorului lui Meghan Markle și al Prințului Harry în cadrul familiei regale înainte de lansarea docuseriei Netflix și a cărții Ducelui de Sussex, intitulată Spare/Rezervă. Cole susține într-un interviu pentru GB News că ducii l-a „provocat” serios pe Regele Charles.

 „Aceste trei luni cu greu putem spune că au fost fără probleme. Regalii au trebuit să suporte zece episoade noi din seria The Crown, iar acum vom primi un bombardament în șase părți cu toate plângerile încorporate de la filiala Sussex care se află în California. Nu știm încă dacă acest documentar va fi unul exploziv sau fără sare, va trebui să vedem ce vor spune îl el. Dar Netflix a investit milioane în marca Meghan și Harry și va dori să vadă un rezultat al acelei investiții uriașe.”

„Dacă oamenii nu se pot respecta în cadrul propriei familii regale, cred că se va pune întrebarea de ce ar trebui să-i mai respectăm noi? Și sunt destul de sigur că Regele Charles este îngrijorat din cauza asta, pentru că nu este un aspect foarte bun, nu-i așa?”, a continuat acesta.

charles - meghan - camilla

Comentatorul regal a sugerat că Charles este perfect îndreptățit să le retragă titlurile lui Harry și lui Meghan.

„Diana a trebuit doar să divorțeze de Prințul Charles, așa cum era el cunoscut atunci, și și-a pierdut imediat titlul onorific al ASR. Ducesei de Windsor nu i s-a acordat niciodată un titlu, i s-a refuzat în mod intenționat, lucru care l-a deranjat pe Ducele de Windsor toată viața. Așadar, este foarte posibil ca Regele Charles să spună Ajunge! și să le elimine titlurile de ASR. Și are perfectă dreptate să facă asta. Nu se poate spune că familia regală nu a fost provocată destul de Meghan și de Harry!”Recente pe Ok! Magazine

Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
Charlene si Albert profimedia 0018360567 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}