L-au trădat pe Charles? Singurele rude care și-au făcut timp pentru Harry când prințul a venit la Londra

9 mai, 2024

Dacă Regele Charles n-a avut timp să-și vadă mezinul atunci când acesta a sosit la Londra pentru aniversarea a zece ani de Jocuri Invictus, aceste rude l-au susținut pe prinț.

Prințul Harry la Londra profimedia 0871266789 jpg

Într-adevăr, Harry a fost susținut de frații mamei sale, Prințesa Diana, la aniversarea Invictus de ieri, după ce tatăl său, Regele Charles, i-ar fi răspuns că are alte planuri și nu se poate vedea cu el.

Contele Charles Spencer și Lady Jane Fellowes, una dintre cele două surori mai mari ale Dianei, i s-au alăturat ducelui la ceremonia de la Catedrala St. Paul. 

Ducele de Sussex i-a îmbrățișat pe fratele și sora mamei sale în fața catedralei, înainte de a participa la ceremonia care a marcat zece ani de la debutul Jocurilor Invictus, înființate de el.

În plus, trei dintre verii săi de mamă, George McCorquodale, de 39 de ani, Louis Spencer, de 30 de ani, și Lara Spencer, de 18 ani, au fost văzuți și ei printre invitații lui Harry.

Contele Charles Spencer și Lady Jane Fellowes
Contele Charles Spencer și Lady Jane Fellowes

În aceeași zi, Regele Charles și Regina Camilla au găzduit un garden party pentru 8.000 de oaspeți pe gazonul Palatului Buckingham, lucru care, cumva, a justificat faptul că Charles n-a găsit timp pentru a se vedea cu fiul său.

Se pare că Harry dorea să-și întâlnească tatăl într-una dintre aceste trei zile cât a stat în Marea Britanie, dar purtătorul său de cuvânt a declarat că acest lucru nu a fost posibil din cauza agendei încărcate a regelui. Pe de altă parte, surse neoficiale de la Palat au dezvăluit că nu au primit nicio astfel de cerere din partea prințului, de a se vedea cu Charles.

Ingrid Seward, editor al revistei Majesty și bună prietenă a Dianei, a declarat că prezența familiei Spencer este semnificativă pentru Ducele de Sussex: „Ei îl susțin foarte mult pe Harry și i-au fost întotdeauna aproape. Prezența lor transmite un semnal clar familiei regale și lui Harry că familia Dianei este acolo pentru el".

„Charles Spencer a vrut să aibă un rol proeminent în viața fiilor Dianei, iar după ce Harry a părăsit Familia Regală, familia Spencer l-a revendicat din nou”, continuă jurnalista.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Roast Charles PNG
FotoJet Amelia jpg
Regele Charles și Regina Camilla la Catedrala St Paul Londra Foto Getty Images (4) jpg