La 8 luni de la divorțul neașteptat, Prințul Leka al Albaniei și-a găsit fericirea! Cine e noua iubită

25 septembrie, 2024

Prințul Leka al II-lea al Albaniei și-a găsit fericirea la opt luni după ce s-a aflat că divorțează de Elia Zaharia. Spre surprinderea tuturor, el s-a afișat public cu noua parteneră!

Prințul Leka al Albaniei Foto Profimedia jpg

Duminică, Prințul Leka al Albaniei a pășit la Balul Carpathia West, pe care l-a găzduit în onoarea Fundației Regina Geraldine, împreună cu noua sa iubită, Blerta Celibashi. Evenimentul special de strângere de fonduri a avut loc la reședința domnului Anton Konsztantine, situată pe malul estic al lacului Greenwood, New York.

Prințul Leka a afișat un zâmbet larg în timp ce poza la eveniment alături de partenera sa, îmbrăcat într-o cămașă albă și o vestă, asortate cu un sacou negru și pantaloni de costum. În schimb, Blerta Celibashi a arătat uimitor într-o rochie de bal neagră, cu un colier cu perle la gât. Fotografa care i-a fost alături prințului a impresionat prin eleganța sa și bunul gust.

De la eveniment, Prințul Leka a împărtășit imagini și pe contul său oficial de Instagram. În mediul online el a transmis: „Recunoștință pentru Anton Konstantin și David Alexander Jenkins pentru găzduirea și organizarea unei minunate cine de gală la Carpathia West Estate.

O seară dedicată consolidării legăturilor dintre antreprenorii albanezi și americani, promovând cooperarea și sprijinul pentru cauze caritabile”. Blerta Celibashi a făcut și câteva fotografii frumoase de familie cu Prințul Leka, inclusiv una cu el împreună cu fiica sa în vârstă de trei ani, Geraldine.

Prințul Leka, divorț scandalos de Elia Zaharia

Din mariajul cu Elia Zaharia, Prințul Leka o are pe Geraldine. Moștenitorul familiei regale albaneze a anunțat pe rețelele de socializare la începutul anului că el și soția sa au decis de comun acord să pună capăt căsniciei lor, declarând că fiica lor rămâne prioritatea lor numărul unu.

Declarația, tradusă din albaneză, suna astfel „Bună ziua prieteni și binevoitori. Prin această postare, vă informez oficial că Prințul Leka și Elia Zaharia au convenit să pună capăt căsătoriei lor. Cei doi au găsit o cale și de comun acord au demarat procedurilor legale necesare”. 

Anunțul a continuat: „În ciuda încrederii în instituția familiei, Prințul Leka al II-lea consideră că valorile respectului și înțelegerii reciproce vor sta la baza relației lor în continuare, mai ales în ceea ce privește creșterea și educarea Prințesei Geraldine!!!. (...) 

Prințul Leka al II-lea nu va face alte declarații sau comentarii și solicită ca dreptul la intimitate să fie respectat cu privire la această chestiune”. 

Foto: Profimedia, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Teodora jpg
Harry, Meghan, Sussex, Foto Profimedia jpg
Regele Philippe al Belgiei si mezina sa, Printesa Eleonore   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regina Letizia in rochie neagra HM reciclata   profimedia 0911287405 jpg
Regele Charles în vizită la Dumfries House, GettyImages (1) jpg
Regina Rania a Iordaniei GettyImages 1426113968 jpg
Prințul Haakon si Prințesa Mette Marit in vacanta de vara din 2023, alaturi de Printul Sverre Magnus si Ingrid Alexandra (2) jpg
Printul Harry Printesa Diana jpg
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
Kate Middleton Printul William Foto Getty Images jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințesa Kate, Prințul William, copiii Wales George, Charlotte, Louis, GettyImages (2) jpg
Prințul Harry și Regina Mathilde profimedia 0910918039 jpg
Kate și William în 2011 GettyImages 118526034 jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Prințesa Anne în Olanda, Profimedia (3) jpg
Regina Mary la dineul norvegian, Profimedia (2) jpg
Printesa Alexia a Olandei   profimedia 0909124511 jpg