La ce i-a fost foarte greu să renunțe Regelui Charles când a devenit monarh! E parte din moștenirea lui

7 noiembrie, 2023

Regele Charles s-a plâns că îi este foarte greu să renunțe la un titlu, după ce a devenit monarh!

Regele Charles în Kenya (5) jpg

Regelui Charles "i-a fost greu să renunțe" la titlul de Prinț de Wales atunci când a urcat pe tron, potrivit fostului său majordom. Grant Harrold, care a lucrat pentru Regele Charles din 2004 până în 2011, a făcut declarații.

„Nu trebuie să fi fost ușor să renunțe la titlul de Prinț de Wales. Fără îndoială că i-a fost greu. Chiar dacă l-a predat prințului William, el încă se interesează de toate responsabilitățile ca prinț. Vrea să se implice și să fie și el relaționabil”, a zis fostul majordom, conform The Express

El a mai declarat că organizația caritabilă a lui Charles și fundația The Prince's Trust și The Prince's Foundation sunt "copiii lui" și, prin urmare, chiar dacă a predat titlul de Prinț de Wales, el va fi în continuare "atent la ele". El a adăugat că, deși, în cele din urmă, regele va rupe toate legăturile care îl leagă de fostul său titlu, dând întreaga responsabilitate fiului său, Prințul William, și soției sale, Prințesa Kate, în prezent este vorba de un "efort de echipă", deoarece toți "lucrează pentru a se sprijini reciproc".

Grant Harrold a explicat: „Sunt sigur că, în cele din urmă, va tăia toate legăturile, lăsându-le lui William și Kate și va fi responsabilitatea lor deplină. Dar, în acest moment, toți lucrează pentru a se sprijini reciproc.

Este un efort de echipă în acest moment". Regele Charles, în calitate de Prinț de Wales, a fondat The Prince's Trust în 1976, cu scopul de a ajuta tinerii vulnerabili, cu vârste cuprinse între 11 și 30 de ani, să își refacă viața.

Fundația îi sprijină pe cei care nu au un loc de muncă sau care se confruntă cu dificultăți la școală. Nouă ani mai târziu, în 1986, Charles a înființat The Prince's Foundation, o organizație caritabilă educațională care are ca scop predarea și punerea în practică a designului urban și a arhitecturii tradiționale care plasează oamenii și comunitățile din care fac parte în centrul procesului de proiectare.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg