La doar 10 ani, fiul cel mare al Prinţesei Charlotte Casiraghi a devenit unchi

21 februarie, 2024

Raphaël, rodul iubirii dintre fiica lui Caroline de Monaco şi comediantul Gad Elmaleh, are deja o nepoată.

Charlotte Casiraghi şi cei doi fii ai săi, la balconul Palatului Princiar. FOTO: Profimedia
Charlotte Casiraghi şi cei doi fii ai săi, la balconul Palatului Princiar. FOTO: Profimedia

Abia ne-am obişnuit cu faptul că Charlotte Casiraghi a divorţat şi de tatăl celui de-al doilea băiat al său, cineastul Dimitri Rassam, că acum aflăm că primul ei partener de viaţă, Gad Elmaleh, a devenit... bunic. 

Da, la cei 52 de ani ai săi, comediantul francez Gad Elmaleh, care este tatăl lui Raphaël (10), fiul Prinţesei Charlotte Casiraghi, a trecut brusc în tabăra bunicilor. Şi asta după ce fiului său cel mare, Noah (23), născut din relaţia cu actrița franceză Anne Brochet, a devenit la rândul său tatăl unei fetițe, rod al relației sale cu Johanna Marques, care lucrează la televiziunea monegască.

Totul s-a aflat graţie unei postări pe rețelele sale de socializare făcute chiar de Johana Marques, care a realizat un videoclip cu fetița sa, care merge cu sania prin zăpadă. "Fiica mea, prințesa mea, Ely a mea". Un videoclip al jurnalistei în care nu o putem vedea pe bebelușă, întrucât aceasta se află în spate, cu o căciulă de lână roz.

Şi iată cum Noah, care avea doar 13 ani când i s-a născut frăţiorul cu sânge princiar, Raphaël, l-a făcut acum unchiul unei fetițe. Iar diferenţa între Raphaël şi nepoata sa e de 10 ani...

Potrivit publicaţiei franceze "Voici", el are o relaţie de patru ani cu jurnalista, locuieşte pe Coasta de Azur, iar nașterea copilului s-ar fi produs în iunie 2023, deoarece în imagini se poate observa că fetiţa nu este chiar un nou-născut, deoarece este așezată într-o sanie. O sarcină și o naștere pe care cei doi au ținut-o complet departe de ochii publicului și despre care nu se cunosc detalii, dar care, potrivit imaginilor, a avut loc în urmă cu vreo şase luni.

Gad Elmaleh are o relație apropiată cu fiul său cel mare, care a studiat în Statele Unite în timpul adolescenței. Comediantul francez a avut o relaţie de patru ani cu Prinţesa Charlotte Casiraghi, pe care au încheiat-o în 2015.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg