La ea prețul nu contează! Meghan Markle, apariție WOW într-o capă de 1.295 de dolari și cizme de 1.195

19 februarie, 2024

Meghan Markle a atras atenția cu una dintre aparițiile ei în Canada, acolo unde l-a însoțit pe Prințul Harry la un eveniment legat de Jocurile Invictus.

Meghan Markle jpg

Săptămâna trecută, Meghan Markle și Prințul Harry au făcut o vizită-fulger la Vancouver, în Canada, acolo unde ducele de Sussex a participat la o serie de întrevederi privind Jocurile Invictus din 2025.

În timp ce acesta practica un sport în scaun cu rotile, Meghan Markle l-a aplaudat de pe margine, ducesa de Sussex impresionând cu ținuta ei. Meghan Markle, în vârstă de 42 de ani, a fost întruchiparea "luxului", ea a purtat o capă de culoare camel de 1.295 de dolari de la brandul canadian Sentaler, la care a asortat o pereche de mănuși MaxMara de 325 de dolari.

Ea a ales să nu i se alăture soțului ei pe gheață, unde acesta a fost față în față cu cântărețul Michael Buble, născut în Vancouver, la o rundă de curling. Meghan Markle s-a distrat de pe marginea terenului de la Hillcrest Community Centre, unde a fost văzută aplaudându-l pe soțul ei în timp ce acesta lua parte la joc. 

Sub haina elegantă, Meghan Markle a purtat o pereche de blugi negri de la brandul de modă La Ligne din New York, în valoare de 195 de dolari. Ea a completat look-ul cu un top simplu de culoare bej, la care a încălțat o pereche de cizme din piele neagră în valoare de 1.195 de dolari de la brandul CO. 

La întreaga ținută, ea a asortat o pereche de cercei Anine Bing în valoare de 250 de dolari. În privința machiajului, ea a optat pentru multe bronzant, la ochi a avut un fard fumuriu și gene lungi, iar pe buze un luciu nude.

Apariția lui Meghan Markle și a Prințului Harry a venit după ce ducele a oferit un interviu emisiunii Good Morning America, unde a vorbit despre o serie de subiecte neașteptate. Ducele a discutat despre diagnosticul de cancer al Regelui Charles, spunând că speră că boala tatălui său ar putea contribui la a avea un "efect de reunificare" asupra familiei regale. De asemenea, el a insistat că 'își iubește familia', precizând că 's-a urcat în avion' spre Marea Britanie 'cât de repede a putut' după ce Charles i-a spus la telefon despre boala sa.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Ducesa Sophie la garden party  profimedia 0871197985 jpg