La închisoare cu Prințesa Diana? Episodul neașteptat cu poliția a fost povestit de Sarah Ferguson

16 martie, 2023

Sarah Ferguson și Prințesa Diana au fost arestate pentru că s-au dat drept ofițeri de poliție!

Prințesa Diana 1985, Getty (2) jpg

Ducesa de York, care a fost căsătorită Prințul Andrew, a dezvăluit că ea și regretata Prințesă de Wales au fost amândouă arestate în timpul unei petreceri a burlăcițelor, la mijlocul anilor 1980, când erau îmbrăcate în uniforme de poliție.

Sarah Ferguson și Prințesa Diana, care a murit la Paris în august 1997 la vârsta de 36 de ani, au fost arestate pentru că s-au dat drept ofițeri. Cu toate acestea, au fost eliberate rapid după ce poliția le-a descoperit adevăratele identități.

„Am fost arestate. Stăteam pe locurile din spate ale mașinii de poliție, ea își pusese inelul de logodnă pe mâna cealaltă, la fel și eu. Și stăteam, așa... și ea s-a uitat în jur, în mașină, și a văzut chipsuri cu aromă de șuncă afumată, le-a luat și a început să le mănânce. Polițistul din față i-a spus: Nu poți face asta! Abia apoi, în cele din urmă, și-au dat seama că eram eu și Diana".

După moartea Prințesei Dianei, Sarah Ferguson a precizat că nu îi lipsește regretata prințesă pentru că „este cu mine toată ziua”. „Ea și cu mine râdeam mult... ne băgam mult în necazuri”, a glumit Ferguson.

Sarah Ferguson e foarte apropiată familiei regale britanice

Dragostea Ducesei de York pentru cai și toleranța pe care a arătat-o atâția ani față de Camilla i-a adus cea mai mare recompensă acum, anume să fie primită înapoi în rândul Familiei Regale, după despărțirea ei de Prințul Andrew în 1992 și toate scandalurile în care a intrat, de-a lungul anilor. Și asta o spune o sursă din interiorul Palatului!

Acest lucru ar fi fost de neconceput dacă Regina Elisabeta a II-a sau Prințul Philip ar mai fi fost în viață, soțul reginei considerând că ea era "dincolo de orice limită", potrivit biografului său, Gyles Brandreth. "Camilla o place pe Sarah. Amândouă provin din rândul nobilimii", a declarat o sursă pentru "The Mail on Sunday". "Au în comun dragostea pentru cai, iar Fergie va fi suficient de inteligentă pentru a-i face jocul Camillei și pentru a realiza că ea este mâna forte din spatele Regelui. Că trebuie să fie drăguță cu ei și să îi susțină".

"Mail Online" relatează că această legătură dintre Sarah Ferguson și Regina Camilla a fost întărită de Crăciun, când Fergie a fost invitată să se alăture Familiei Regale pentru Sărbătorile de la Sandringham. În anii precedenți, fostul ei soț, Prințul Andrew, și fiicele lor, Prințesele Beatrice și Eugenie, erau nelipsiți, dar Sarah nu primea o invitație, fiind considerată o paria, o exclusă din rândurile lor și o persoană cu o influență negativă pentru ceilalți membri.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

kate-  william
Leti Letizia GettyImages 1463820452 jpg
Printesa Mary de Windsor, singura aliata a lui Wallis Simpson jpg
harry archie meghan markle jpeg
Seicul Mana al Maktoum si Seica Mahra, fiica emirului Dubaiului jpg
Charles, William și Harry jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei trebuie sa treaca printr o operatie la coloana   pagina oficiala (6) jpg
Meghan Markle ca mămică, profimedia 0761419650 jpg
Charlotte Casiraghi Andrea Pierre GettyImages 1476278226 jpg
Meghan Markle 1  foto   GettyImages jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Caroline și Charlene de Monaco GettyImages 1063451102 jpg
Charles Spencer Amelia Kitty profimedia 0226074243 jpg
Printul Philip, Regina Elisabeta, Barack Obama, Michelle Obama   profimedia 0282411211 jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Printesa Beatrice si fiul vitreg Wolfie   profimedia   0746682093 jpg
Charles și Camilla, Profimedia jpg