La mulți ani, Kate Middleton! 36 de ani, o aniversare specială!

Astăzi, este ziua de naștere a celei mai simpatice ducese din lume. Ok, poate că suntem subiectivi, dar trebuie să recunoașteți că soția Prințului William este una dintre cele mai urmărite figuri regale.

Ei bine, astăzi, pe 9 ianuarie, Kate Middleton împlinește 36 de ani, o zi care vine după o alta foarte importantă din viața ducesei: prima zi la creșă a mezinei familiei, Prințesa Charlotte.

Ce va face Ducesa de ziua ei? Nu vă așteptați la petreceri și artificii sau, fie, nu vă așteptați să avem vreo fotografie de la ziua de naștere a ducesei.

„Își va petrece ziua în privat”, a confirmat și secretarul personal al ducesei ceea ce era evident. Va fi, probabil, o aniversare în familie, alături de Prințul William și cei doi copii ai lor, George și Charlotte.

Ce mai este special la această aniversare este că este ultima în calitate de mamă a doi copii, pentru Kate, urmând ca, anul viitor, să fie înconjurată de trei moștenitori, având în vedere că al treilea copil al cuplului va veni pe lume în aprilie.

Da, Kate se pare că doboară recordul de copii ai unui cuplu regal, de la Regina Elisabeta încoace, căci ea și William vor fi primii, după mulți ani, care vor fi de trei ori părinți.

Și cine știe, poate că nu se vor opri aici…

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA