La mulţi ani, Sofia! Cum s-a schimbat soţia lui Carl Philip la casa regală

6 decembrie, 2017
printesa sofia jpeg

Astăzi este ziua ei, a celei mai frumoase prinţese din Regatul Suedez, Sofia, Ducesă de Värmland. Cea care îi este soţie Prinţului Carl Philip din anul 2015 şi care i-a dăruit acestuia doi băieţi, pe Prinţul Alexander şi Prinţul Gabriel, a împlinit azi vârsta de 33 de ani.

Prinţesa Sofia a Suediei

Cu această ocazie, casa regală suedeză a făcut publică o nouă fotografie oficială cu frumoasa prinţesă, iar noi nu putem decât să observăm încă o dată cât de mult s-a schimbat această suedeză născută Sofia Kristina Hellqvist, pe 6 decembrie 1984.

Sofia Hellqvist, fost model erotic şi concurentă într-un reality show, a făcut furori în 2010, când s-a confirmat că este noua iubită a seducătorului Prinţ Carl Philip al Suediei.

La botezul Prinţului Gabriel

Iar Casa Regală Suedeză a acceptat şi ea alegerea prinţului Carl Philip, al treilea pe linia de succesiune la tron, şi-a ajutat-o pe tânăra femeie să se transforme, astfel încât să devină demnă de a-l însoţi pe vlăstarul regal la evenimentele cu pretenţii.

Sofia, pe vremea când poza pentru revistele pentru adulţi

S-a lucrat, în primul rând, la imaginea acesteia. Iar stiliştii au avut multe de schimbat: părul purtat desfăcut şi îndreptat a început să fie coafat în cocuri formale, hainele casual înlocuite cu unele cu tăietură clasică, iar cercelul din buric şi tatuajul de pe mâna dreaptă au dispărut de pe corpul ei. În plus, această adeptă fidelă a solarului a trebuit să revină la culoarea naturală a pielii sale, una mult mai palidă.

Astăzi, la şapte ani de când Sofia şi Carl Philip formează un cuplu, transformarea femeii este totală. Prinţesa Sofia a Suediei arată şi se poartă ca o prinţesă.Recente pe Ok! Magazine

meghan2 profimedia jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
regina tanara profimedia jpg
Letizia a Spaniei în vizită la Albacete, Profimedia (15) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei   Keld Navntoft, Kongehuset (1) jpg
charles3profimedia jpg
Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg
camilla profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei în vizite oficiale  Profimedia (3) jpg
meghan markle8 profimedia jpg
Regele Charles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton
ferg20 jpg