La mulţi ani, Sofia! Cum s-a schimbat soţia lui Carl Philip la casa regală

6 decembrie, 2017
printesa sofia jpeg

Ast─âzi este ziua ei, a celei mai frumoase prin┼úese din Regatul Suedez, Sofia, Duces─â de V├Ąrmland. Cea care ├«i este so┼úie Prin┼úului Carl Philip din anul 2015 ┼či care i-a d─âruit acestuia doi b─âie┼úi, pe Prin┼úul Alexander ┼či Prin┼úul Gabriel, a ├«mplinit azi v├órsta de 33 de ani.

Prinţesa Sofia a Suediei

Cu aceast─â ocazie, casa regal─â suedez─â a f─âcut public─â o nou─â fotografie oficial─â cu frumoasa prin┼úes─â, iar noi nu putem dec├ót s─â observ─âm ├«nc─â o dat─â c├ót de mult s-a schimbat aceast─â suedez─â n─âscut─â Sofia Kristina Hellqvist, pe 6 decembrie 1984.

Sofia Hellqvist, fost model erotic ┼či concurent─â ├«ntr-un reality show, a f─âcut furori ├«n 2010, c├ónd s-a confirmat c─â este noua iubit─â a seduc─âtorului Prin┼ú Carl Philip al Suediei.

La botezul Prinţului Gabriel

Iar Casa Regal─â Suedez─â a acceptat ┼či ea alegerea prin┼úului Carl Philip, al treilea pe linia de succesiune la tron, ┼či-a ajutat-o pe t├ón─âra femeie s─â se transforme, astfel ├«nc├ót s─â devin─â demn─â de a-l ├«nso┼úi pe vl─âstarul regal la evenimentele cu preten┼úii.

Sofia, pe vremea când poza pentru revistele pentru adulţi

S-a lucrat, ├«n primul r├ónd, la imaginea acesteia. Iar stili┼čtii au avut multe de schimbat: p─ârul purtat desf─âcut ┼či ├«ndreptat a ├«nceput s─â fie coafat ├«n cocuri formale, hainele casual ├«nlocuite cu unele cu t─âietur─â clasic─â, iar cercelul din buric ┼či tatuajul de pe m├óna dreapt─â au disp─ârut de pe corpul ei. ├Än plus, aceast─â adept─â fidel─â a solarului a trebuit s─â revin─â la culoarea natural─â a pielii sale, una mult mai palid─â.

Ast─âzi, la ┼čapte ani de c├ónd Sofia ┼či Carl Philip formeaz─â un cuplu, transformarea femeii este total─â. Prin┼úesa Sofia a Suediei arat─â ┼či se poart─â ca o prin┼úes─â.Recente pe Ok! Magazine

FotoJet (23) jpg
Charlotte Casiraghi si Dimitri Rassam la Cannes (1) jpg
image
disney2 jpg
kate profimedia 0692807835 jpg
Ducesa Catherine jpg
printesa22 jpg
Regina Elisabeta, Charles și Diana jpg
letizia profimedia 0692223665 jpg
asta7 jpg
profimedia 0691364927 jpg
chelsy davy profimedia 0257963874 jpg
megi92 jpg
elisabeta profimedia 0691649232 (1) jpg
leti10 jpg
regina profimedia 0690948732 jpg
Regina Elisabeta jpg
William vizit─â Glasgow jpg