La mulți ani, Sofia! Cum s-a schimbat soția lui Carl Philip la casa regală

Astăzi este ziua ei, a celei mai frumoase prințese din Regatul Suedez, Sofia, Ducesă de Värmland. Cea care îi este soție Prințului Carl Philip din anul 2015 și care i-a dăruit acestuia doi băieți, pe Prințul Alexander și Prințul Gabriel, a împlinit azi vârsta de 33 de ani.

Prințesa Sofia a Suediei

Cu această ocazie, casa regală suedeză a făcut publică o nouă fotografie oficială cu frumoasa prințesă, iar noi nu putem decât să observăm încă o dată cât de mult s-a schimbat această suedeză născută Sofia Kristina Hellqvist, pe 6 decembrie 1984.

Sofia Hellqvist, fost model erotic și concurentă într-un reality show, a făcut furori în 2010, când s-a confirmat că este noua iubită a seducătorului Prinț Carl Philip al Suediei.

La botezul Prințului Gabriel

Iar Casa Regală Suedeză a acceptat și ea alegerea prințului Carl Philip, al treilea pe linia de succesiune la tron, și-a ajutat-o pe tânăra femeie să se transforme, astfel încât să devină demnă de a-l însoți pe vlăstarul regal la evenimentele cu pretenții.

Sofia, pe vremea când poza pentru revistele pentru adulți

S-a lucrat, în primul rând, la imaginea acesteia. Iar stiliștii au avut multe de schimbat: părul purtat desfăcut și îndreptat a început să fie coafat în cocuri formale, hainele casual înlocuite cu unele cu tăietură clasică, iar cercelul din buric și tatuajul de pe mâna dreaptă au dispărut de pe corpul ei. În plus, această adeptă fidelă a solarului a trebuit să revină la culoarea naturală a pielii sale, una mult mai palidă.

Astăzi, la șapte ani de când Sofia și Carl Philip formează un cuplu, transformarea femeii este totală. Prințesa Sofia a Suediei arată și se poartă ca o prințesă.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA