La scurt timp de la nuntă, Prințesa Rajwa Al-Saif este într-o mare de lacrimi

19 februarie, 2024

La opt luni de la fastuoasa nuntă cu Prințul Hussein al Iordaniei, frumoasa saudită e nevoită să se retragă o vreme din viața publică.

Rajwa al Saif era mezina unui important afacerist saudit.
Rajwa al Saif era mezina unui important afacerist saudit.

Rajwa Al-Saif este o prințesă îndurerată. La mai puțin de un an de la fabuloasa ei ceremonie de nuntă, la care au luat parte multe dintre capetele încoronate ale lumii, viitoarea regină a Iordaniei este într-o mare de lacrimi.

Soția Prințului moștenitor Hussein al Iordaniei tocmai și-a pierdut tatăl. Khaled bin Musaed bin Saif bin Abdulaziz Al-Saif, un bogat om de afaceri saudit, a murit duminică, 18 februarie, la vârsta de 71 de ani, potrivit presei arabe. În timpul vieții sale, afaceristul saudit a fost președinte și director general al grupului El Saif, un conglomerat activ în diverse sectoare, inclusiv în construcții. Compania a fost implicată într-o serie de proiecte de profil înalt, printre care emblematicul Kingdom Tower din Riad, Arabia Saudită, și Silhouette Tower din Qatar.

Rajwa al Saif și tatăl său. FOTO: Casa Regală iordaniană
Rajwa al Saif și tatăl său. FOTO: Casa Regală iordaniană

Curtea Regală a anunțat că Regele Abdullah al II-lea a decretat o perioadă de doliu național de trei zile începând de duminică. Iar Prințul Hussein și-a exprimat „profunda tristețe" în legătură cu moartea „iubitului său socru": „Cu profundă tristețe deplângem moartea tatălui soției mele, socrul meu iubit, Abba Faisal. Ne vom aminti mereu de bunătatea, generozitatea și integritatea lui. Nu putem decât să ne supunem judecății și destinului lui Dumnezeu. Fie ca Allah să aibă milă de el și să-l primească în paradisul său mare și să ne dea răbdare și putere".

Prințul Hussein al Iordaniei și socrul său. FOTO: Casa regală iodaniană
Prințul Hussein al Iordaniei și socrul său. FOTO: Casa regală iodaniană

Cu siguranță, va urma o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional pentru Prințesa Rajwa Al-Saif. Arhitecta în vârstă de 29 de ani, care este al patrulea și ultimul copil al uneia dintre cele mai bogate și mai influente familii din țara sa, va avea sprijinul noii sale familii și, în special, cel al soacrei sale, Regina Rania a Iordaniei, care a ajuns s-o îndrăgească ca pe propria-i fiică.

În toamna anului trecut, vorbind la „Today Show” în timpul unei călătorii la New York, Regina Rania a spus ce sfaturi i-a dat Prințesei Rajwa al Saif atunci când s-a alăturat familiei. „Primul lucru pe care i l-am spus a fost: «Nu există o rată de aprobare de 100%. Întotdeauna vor exista oameni care vor fi împotriva ta»", a declarat ea la postul american. Ea a continuat spunând că a sfătuit-o „să încerce să nu citească comentariile de pe rețelele de socializare", pentru a nu fi afectată de ele și copleșită de îndoieli. Cuvinte înțelepte, care sugerează că binevoitoarea soție a lui Abdallah al II-lea va reuși din nou să găsească cuvintele potrivite pentru a o consola...

FOTO: Casa Regală iordaniană, Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg
Regina Camilla, la Palatul Buckingham, pe 16 aprilie 2024, GettyImages (4) jpg
Prințesa Diana Foto GettyImages jpg