La scurt timp de la nuntă, Prințesa Rajwa Al-Saif este într-o mare de lacrimi

19 februarie, 2024

La opt luni de la fastuoasa nuntă cu Prințul Hussein al Iordaniei, frumoasa saudită e nevoită să se retragă o vreme din viața publică.

Rajwa al Saif era mezina unui important afacerist saudit.
Rajwa al Saif era mezina unui important afacerist saudit.

Rajwa Al-Saif este o prințesă îndurerată. La mai puțin de un an de la fabuloasa ei ceremonie de nuntă, la care au luat parte multe dintre capetele încoronate ale lumii, viitoarea regină a Iordaniei este într-o mare de lacrimi.

Soția Prințului moștenitor Hussein al Iordaniei tocmai și-a pierdut tatăl. Khaled bin Musaed bin Saif bin Abdulaziz Al-Saif, un bogat om de afaceri saudit, a murit duminică, 18 februarie, la vârsta de 71 de ani, potrivit presei arabe. În timpul vieții sale, afaceristul saudit a fost președinte și director general al grupului El Saif, un conglomerat activ în diverse sectoare, inclusiv în construcții. Compania a fost implicată într-o serie de proiecte de profil înalt, printre care emblematicul Kingdom Tower din Riad, Arabia Saudită, și Silhouette Tower din Qatar.

Rajwa al Saif și tatăl său. FOTO: Casa Regală iordaniană
Rajwa al Saif și tatăl său. FOTO: Casa Regală iordaniană

Curtea Regală a anunțat că Regele Abdullah al II-lea a decretat o perioadă de doliu național de trei zile începând de duminică. Iar Prințul Hussein și-a exprimat „profunda tristețe" în legătură cu moartea „iubitului său socru": „Cu profundă tristețe deplângem moartea tatălui soției mele, socrul meu iubit, Abba Faisal. Ne vom aminti mereu de bunătatea, generozitatea și integritatea lui. Nu putem decât să ne supunem judecății și destinului lui Dumnezeu. Fie ca Allah să aibă milă de el și să-l primească în paradisul său mare și să ne dea răbdare și putere".

Prințul Hussein al Iordaniei și socrul său. FOTO: Casa regală iodaniană
Prințul Hussein al Iordaniei și socrul său. FOTO: Casa regală iodaniană

Cu siguranță, va urma o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional pentru Prințesa Rajwa Al-Saif. Arhitecta în vârstă de 29 de ani, care este al patrulea și ultimul copil al uneia dintre cele mai bogate și mai influente familii din țara sa, va avea sprijinul noii sale familii și, în special, cel al soacrei sale, Regina Rania a Iordaniei, care a ajuns s-o îndrăgească ca pe propria-i fiică.

În toamna anului trecut, vorbind la „Today Show” în timpul unei călătorii la New York, Regina Rania a spus ce sfaturi i-a dat Prințesei Rajwa al Saif atunci când s-a alăturat familiei. „Primul lucru pe care i l-am spus a fost: «Nu există o rată de aprobare de 100%. Întotdeauna vor exista oameni care vor fi împotriva ta»", a declarat ea la postul american. Ea a continuat spunând că a sfătuit-o „să încerce să nu citească comentariile de pe rețelele de socializare", pentru a nu fi afectată de ele și copleșită de îndoieli. Cuvinte înțelepte, care sugerează că binevoitoarea soție a lui Abdallah al II-lea va reuși din nou să găsească cuvintele potrivite pentru a o consola...

FOTO: Casa Regală iordaniană, Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg