La un pas de moarte! Cum a fost salvat șamanul de la Curtea Norvegiei de sora lui

4 septembrie, 2024

Deși pare în formă la 49 de ani, șamanul Durek Verrett are o sănătate fragilă și era cât pe-aci să-și piardă viața.

Prințesa Norvegiei și Durek Verrett jpg

Prințesa Märtha Louise a Norvegiei și americanul Durek Verrett zâmbesc astăzi fericiți ca soț și soție, dar lucrurile nu au fost întotdeauna ușoare pentru carismaticul vindecător spiritual.

Șamanul Durek Verrett, în vârstă de 49 de ani, a depășit multe probleme personale de sănătate, spunând în exclusivitate pentru „Hello!” că: „Am avut o mulțime de probleme cu tensiunea arterială și am fost predispus la infecții încă de când eram copil. Am trăit în țări precum Israel în timpul războaielor și am suferit abuzuri fizice în copilărie - multe dintre aceste elemente mi-au distrus sistemul imunitar.”

Lucrurile au luat o întorsătură îngrijorătoare pentru Durek la 28 de ani, când a suferit o insuficiență renală. „Corpul meu nu a mai putut suporta. Am ajuns la spital, unde am avut o experiență soră cu moartea. Am făcut stop cardiac de șapte ori, iar a opta oară doctorul m-a adus înapoi. Am fost în comă indusă medical timp de două luni, iar apoi am făcut dializă timp de opt ani.”

Din fericire pentru Durek Verrett, sora sa mai mare, Angelina, a intervenit pentru a avea grijă de el, mutându-se la Los Angeles împreună cu soțul ei pentru a avea grijă de el. „Eram într-un scaun cu rotile, dar datorită îngrijirii pe care mi-a acordat-o, am devenit mai puternic”, spune azi șamanul. Implicarea nu s-a oprit, însă, strict la îngrijire: „Angelina mi-a donat unul dintre rinichii ei” - o intervenție din 2012 care i-a salvat atunci viața, dar care înseamnă că șamanul are nevoie de dializă și în prezent.

„Martha și cu mine am trecut prin multe furtuni, dar acum simțim că putem face orice împreună - asta ne-a făcut mai puternici”, spune Durek cu entuziasm. Activitatea sa de vindecător a ridicat ocazional sprâncene, Durek spunând în „HELLO!” că „Munca mea continuă să fie denaturată, iar dacă un lucru este repetat în presă, oamenii îl cred”.

Cu toate acestea, Prințesa Martha Louise își susține pe deplin soțul, renunțând la îndatoririle sale regale pentru a se concentra asupra afacerii de medicină alternativă pe care Durek o conduce. Ea însăși spune că ar avea unele capacități aparte, cum ar fi să vorbească cu îngerii și cu spiritele celor decedați. Și, la fel ca soțul ei, ea crede că medicina alternativă poate fi „un supliment important la ajutorul din partea instituției medicale convenționale”.

Din păcate, însă, starea lui Durek Verrett rămâne una fragilă, chiar și în ajunul nunții sale el având nevoie de dializă, înainte de a-și conduce oaspeții pe vas la Geringer.



Recente pe Ok! Magazine

Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles al III lea cu rugbistele din Noua Zeelanda   GettyImages 2170662093 jpg
FotoJet William și mătușa jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (6) jpg
Prințul Willia Foto Profimedia jpg
Prințesa Diana  foto   Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg
Printesa Stephanie de Monaco, Daniel Ducruet si fiica lor, Pauline Ducruet   Profimedia, Instagram jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook2 jpg