Lady Amelia Spencer, superbă în ziua nunții. Primele poze cu rochia de mireasă a nepoatei Prințesei Diana

28 martie, 2023

Lady Amelia Spencer, una dintre nepoatele de frate ale Dianei, s-a căsătorit cu iubitul ei, Greg Mallett, într-o ceremonie de zile mari în Africa de Sud, pe 21 martie.

Nunta Lady Amelia jpg

Ceremonia de nuntă a avut loc într-o locație superbă și inedită, în vârf de munte. Lady Amelia Spencer și Greg Mallett, cel care-i este iubit de 14 ani, au ales să-și unească destinele la Ferma La Cotte, în apropiere de Cape Town, Africa de Sud.

Panorama uluitoare a locației a fost depășită doar de mireasa însăși, Lady Amelia fiind strălucitoare într-o rochie personalizată creată de Atelier Versace, așa cum putem vedea din seria de fotografii publicate exclusiv de revista britanică Hello!.

Rochia a fost completată de un voal elegant, lung de cinci metri, realizat din tul fin de mătase și pantofi Jimmy Choo. Alegerea designerului de către Amelia ar fi fost pe placul răposatei sale mătuși, Prințesa Diana, o prietenă apropiată a lui Gianni Versace și o fană înflăcărată a creațiilor acestuia. „Cred că ar fi foarte mândră să mă vadă în ziua nunții mele”, spune Amelia, care avea doar cinci ani când Diana a murit, în 1997.

Alături de Lady Amelia, în ziua ei specială, a fost sora ei geamănă, Lady Eliza (foto jos, Instagram), care a servit ca domnișoară de onoare purtând o rochie din satin roz pal, tot de la Versace, sora mai mare și cealaltă domnișoară de onoare, Lady Kitty, strălucitoare într-o ținută Dolce & Gabbana, fratele ei mai mic, Samuel Aitken, și mama sa, Victoria Lockwood, fost soție a Contelui Charles Spencer.

Acesta din urmă, fratele mai mic al Prințesei Diana, nu a fost prezent la nuntă, lucru care a dat naștere specualțiilor cum că Charles Spencer ar avea o relație tensionată cu copiii săi din prima căsătorie, Lady Kitty, gemenele Amelia și Eliza și mezinul Louis Spencer.

Cu toate acestea, Lady Amelia a fost foarte mândră că a fost condusă la altar de fratele ei mai mic, Samuel, provenit din cea de-a doua căsnicie a mamei sale. 

Foto: Instagram, Hello MagazineRecente pe Ok! Magazine

regele charles valea zalanului jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif profimedia 0780774709 jpg
Jared Kushner si Ivanka Trump in Iordania si Grecia  Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta din Iordania 2023  Casa Regala (1) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0780904770 jpg
Nunta iordaniană a Prințului Hussein cu Rajwa, Profimedia (2) jpg
Charlene Monaco GettyImages 1258334722 jpg
Regele Charles în România foto  GettyImages jpg
Rania nuntă regală profimedia 0780889521 jpg
Prințul William și Kate Middleton la nunta hașemită, 1 iunie 2023, Profimedia (2) jpg
Regina Rania Al Abdullah, la nunta fiului său cel mare, Profimedia (1) jpg
rajwa hussein miri (1) jpg
kate middleton tiara jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780779231 jpg
nunta Printul Mostenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780804179 jpg
Prințul Harry foto  Gettyimages jpg