Lady in red! Detaliul inedit al ținutei purtate de Kate Middleton la teatru

Nu e nicio surpriză că Ducesa de Cambridge a fost din nou în centrul atenției la un eveniment londonez, căci este de notorietate faptul că soția Prințului William este întotdeauna grațioasă și bine îmbrăcată oriunde s-ar duce.

A avut o apariție spectaculoasă

Totuși, ținuta purtată ieri, la teatru,  a avut un element surpriză. Pe lângă faptul că rareori avem ocazia s-o vedem pe Kate purtând roșu, și mai ales o creație Marchesa, ne-a surprins faptul că Ducesa de Cambridge a optat pentru altfel de bijuterii decât cele pe care le poartă în mod obișnuit.

Cerceii – o alegere îndrăzneață!

Ne referim la faptul că, de regulă, o vedem accesorizată minimalist, cu bijuterii dintre cele mai simple, însă, de data aceasta, Kate a optat pentru o pereche de cercei candelabru, asortați ținutei sale spectaculoase.

Un alt plus al ținutei sale a fost chiar rochia roșie, semnată de Marchesa, care prezenta un imprimeu floral deosebit, și care i-a venit ca turnată Ducesei de Cambridge. Și nici la capitolele make-up sau hairstyle Kate n-a dat greș! Cu un machiaj discret și părul coafat lejer, apariția lui Kate a fost fără cusur!

Rochia Marchesa a fost o alegere inspirată
O apariție spectaculoasă!

foto: getty

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA