Motivul special pentru care nepoata Prințesei Diana și-a rememorat nunta. Kitty Spencer spune că a trăit un vis

27 iulie, 2022
Lady Kitty Spencer nunta jpg

Lady Kitty Spencer a sărbătorit primul an de căsătorie cu un filmuleț emoționant al superbei nunți din Cetatea Eternă.

Nepoata Prințesei Diana s-a căsătorit în 2021 cu Michael Lewis, în Italia, iar acum a prezentat pe contul său oficial de socializare un material video emoționant, cu cele mai importante momente ale nunții.

Lady Kitty Spencer nunta (6) jpg

Mireasa a făcut senzație și atunci, face și acum cu rochia sa clasică și elegantă. Ambasadoare a brandului D&G, Lady Kitty Spencer a purtat o rochie de mireasă fabuloasă, creație desigur Dolce & Gabbana. Stefano Gabbana a dezvăluit la vremea aceea: ”Rochia principală s-a dorit a fi clasică și atemporală, tradițională, cu un croi perfect, creată anume pentru a nu se demoda niciodată.” Iar Domenico Dolce a adăugat: „Totul a fost foarte natural și autentic. Lady Kitty Spencer ne-a descris rochia ei de vis, iar noi am încercat să-i interpretăm dorințele. Am lucrat împreună!”

stanga
dreapta
Lady Kitty Spencer nunta (7) jpg
Lady Kitty Spencer nunta (5) jpg
Lady Kitty Spencer nunta jpg
Lady Kitty Spencer nunta (6) jpg
Lady Kitty Spencer nunta (3) jpg
Lady Kitty Spencer nunta (4) jpg
Lady Kitty Spencer nunta (2) jpg

Melancolică, nepoata Prințesei Diana a notat în online: ”Acum un an, în Cetatea Eternă”. Tessy Antony de Nassau, fosta Prințesă de Luxembourg a comentat la video: ”Aniversare fericită, îngerul meu.”

Videoclipul include imagini cu Lady Spencer în timp ce pășește spre altar, dar și în timp ce urmărește împreună cu soțul său un foc de artificii.”

Într-o postare după nunta ei, Kitty a scris: „Mulțumim familiei și prietenilor noștri pentru cel mai de neuitat weekend, plin de mai multă dragoste, râsete și fericire decât am cunoscut vreodată. Încă se simte ca un vis.”

Materialul video aniversar vorbește despre iubirea arc în timp, despre cum începe timid și se dezvoltă de la an la an.

Michael Lewis este un milionar sud-african în vârstă de 63 de ani. Lady Kitty Spencer, fiica cea mare a contelui Charles Spencer, fratele regretatei Prinţese Diana, s-a măritat cu acest afacerist divorţat şi tatăl a trei copii, deşi diferenţa dintre ei este de 30 de ani. Cu toate acestea, deşi ceremonia organizată într-un castel de lângă Roma a fost una de vis, din peisajul de nuntă a lipsit chiar tatăl miresei, contele Spencer, în vârstă de 58 de ani şi cu cinci ani mai mic decât mirele.

Foto: Instagram/ @germanlarkinRecente pe Ok! Magazine

Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg