Lady Louise, nepoata preferată a Elisabetei: o prezență timidă și înaltă la reuniunea regală

29 decembrie, 2022

Ea a fost, după cum bine știm, nepoata preferată a regretatei Regine Elisabeta. Este vorba despre Lady Louise, fiica cea mare a Prințului Edward și a Contesei Sophie de Wessex, în vârstă de 19 ani. Adolescenta aflată în primul an de facultate la Universitatea St. Andrew (aceeași pe care au urmat-o și William și Kate), a fost o prezență discretă și timidă, ca de fiecare dată, la reniunea familiei regale de la Sandringham, însă a ieșit în evidență grație siluetei sale înalte, Louise depășindu-și mama în acest aspect.

Îmbrăcată într-o haină de culoare închisă și cu o pălărie asortată, Louise și-a însoțit părinții și fratele mai mic, Vicontele James, la slujba de Crăciun de la biserica St. Mary Magdalene, fiind urmărită cu privirea de mulțimea adunată pentru a-i saluta pe membrii familiei regale britanice.

Nepoata cea mai mică de vârstă a regretatei Regine Elisabeta a II-a a avut o relație foarte strânsă cu atât cu suverana, cât și cu soțul acesteia, Prințul Philip, cu care împărtășea pasiunea... neînțeleasă pentru mersul cu trăsura.

Dar cel mai emoționant este că regina decedată în septembrie 2022 se regăsea cel mai mult în această adolescentă modestă și responsabilă: „Este liniștită, grijulie și bună și îi amintește reginei de ea însăși când era tânără”, spunea, odată, o sursă regală.

9 lady louise windsor 5 jpg jpeg

Cu toate acestea, tânăra Louise nu este chiar cea mai populară dintre membrii familiei regale britanice, dimpotrivă, prezența ei trece de multe ori neobservată la evenimentele la care toți ochii o caută pe Kate Middleton și pe copiii săi.

Lady Louise Windsor si Regina Elisabeta jpeg

Asta poate avea legătură și cu faptul că modesta adolescentă nu este o adeptă a cochetăriei, Lady Louise fiind deseori criticată din cauza vestimentației sale bătrânicioase, multe dintre ținutele alese pentru aparițiile ei publice fiind demodate și prea sobre pentru vârsta ei, de doar 19 ani. Nu ajută nici faptul că aceste piese vestimentare sunt împrumutate, de multe ori, din dulapul mamei sale în vârstă de 57 de ani...

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}