Lady Louise Windsor plutește pe pârtiile elvețiene din St Moritz. S-a întâlnit cu Ducii de Edinburgh

5 martie, 2024

Lady Louise Alice Elizabeth Mary Mountbatten-Windsor e a 16-a în ordinea de succesiune la tronul britanic. Tânăra studiază în prezent limba engleză la Universitatea din St Andrews, aceeași instituție de învățământ superior pe care au urmat-o și Prințul și Prințesa de Wales la începutul anilor 2000.

Lady Louise GettyImages 1252743474 jpg

Lady Louise Windsor este fiica cea mare a Ducilor de Edinburgh, Prințul Edward și Sophie. Cea mai mică dintre nepoatele regretatei Regine Elisabeta a II-a este preocupată să-și continue studiile și rămâne în mare parte departe de lumina reflectoarelor, apărând doar la evenimente ocazionale, cum ar fi încoronarea unchiului său, Regele Charles al III-lea, din luna mai.

Însă la tradițiile de familie ține nespus de mult. Căci frumoasa blondină a mers până în Elveția, pentru a-și întâlni la schi părinții. De când era mică, ei obișnuiesc să schieze pe splendidele pârtii ale luxoasei stațiuni elvețiene St Moritz.

Ducele și ducesa de Edinburgh au ajuns pe pârtiile din Elveția în timp ce s-au bucurat de o vacanță la schi în stațiunea exclusivistă St Moritz.

Prințului Edward și soției sale Sophie, ambii în vârstă de 59 de ani, li s-a alăturat Suzie Watt, soția guvernatorului Spitalului Regal Sir Redmond Watt, în timpul călătoriei lor pline de zăpadă în Alpii elvețieni, scrie Daily Mail.

Cuplul regal a sosit sâmbătă cu prietenii, dar fără copiii lor, Lady Louise Windsor, 20 de ani, și James, Contele de Wessex, 16 ani.

Ei bine însă, fiica le-a făcut o surpriză și și-a făcut ulterior apariția pe pârtiile elvețiene, schiind impecabil, căci practică acest sport încă din copilărie.

Ducii de Edinburgh Edward și Sophie s-au distrat de minune în Alpi și au făcut încă o dată dovada talentelor lor sportive.

St Moritz este o stațiune preferată de celebrități și de pasionații de schi, adesea înțesată de vedete precum John Travolta, Liz Hurley și Ivanka Trump, dar și de un impresionant număr de membri ai familiei regale.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg