Le place socializarea! Albert și Charlene au mers la inaugurarea unui restaurant spaniol de lux în Monaco

8 aprilie, 2024

Prințul Albert de Monaco și Prințesa Charlene au atras atenția cu apariția lor la inaugurarea unui restaurant de lux din Monaco! Dacă el a purtat haine elegante, prințesa a impresionat cu alegerea vestimentară!

Prințesa Charlene și Albert de Monaco Foto Profimedia (2) jpg

Prințesa Charlene și-a încântat fanii la ieșirea recentă împreună cu soțul ei, Prințul Albert de Monaco, pentru deschiderea restaurantului Amazonico de la Monte-Carlo Société des Bains de Mer.

Pentru această ocazie, Prințesa Charlene a îmbrăcat o bluză metalică Akris cu mâneci lungi, la care a asortat o pereche de pantaloni negri, din piele, și un sacou negru, cu detalii strălucitoare. Acest gen de blazere a devenit favorit printre figurile regale, multe au fost văzute purtând acest articol vestimentar, de la Prințesa Kate la Meghan Markle.

Acest outfit de seară Prințesa Charlene l-a completat cu o pereche de pantofi Gianvito Rossi din piele neagră, iar ca accesorii nu a exagerat, a avut în urechi o pereche de cercei aurii. Și coafura a fost una simplă, dreaptă, ea optând și pentru un machiaj soft glam, care a constat într-un fard roz, rimel negru și un ruj nude. 

De cealaltă parte, pentru ieșirea la socializare, Prințul Albert a optat pentru o ținută elegantă, a purtat o pereche de pantaloni de costum gri, asortați cu un sacou de costum bleumarin, o cămașă albă și o cravată colorată.

Contul oficial de Instagram al familiei regale monegasce a distribuit un carusel de fotografii de la deschiderea restaurantului, imagini care au fost însoțite de un mesaj: "Despre noaptea trecută. Prințul Albert al II-lea și Prințesa Charlene au inaugurat noul restaurant Amazonico, situat pe terasa de pe acoperișul Cafe de Paris.

Cu această ocazie, cuplul regal a dezvelit placa inaugurală în prezența S.A.S. Prințesa Stephanie M. și a domnului Louis Ducruet, a doamnei Camille Gottlieb, a doamnei Melaine Antoinette de Massy, a domnului Stephane Valeri și a domnului Ferret Sahenk, președintele Dream International."

Revenind la Prințesa Charlene de Monaco, nu este singura dată în ultimele săptămâni când aceasta își uimește fanii cu ținutele sale strălucitoare. Luna trecută, ea a arătat incredibil într-o salopetă strălucitoare Elie Saab, în timp ce a găzduit Balul Trandafirilor din Monaco.

Prințesa Charlene de Monaco  foto GettyImages (1) jpg

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Roast Charles PNG
FotoJet Amelia jpg
Regele Charles și Regina Camilla la Catedrala St Paul Londra Foto Getty Images (4) jpg