Legătura dintre Lady Di și Prințesa Victoria: afecțiunea care le-a marcat adolescența

În vârstă de 39 de ani, Prințesa moștenitoare a Suediei, Victoria, a făcut o mărturisire emoționantă într-un documentar nou. În adolescență, aceasta a dus o luptă aprigă cu anorexia, din cauza lipsei de încredere în sine și a părerii proaste pe care o avea despre corpul ei.

Prințesa Victoria, foarte slabă, în adolescență

Viitoarea regină a Suediei, căsătorită cu Prințul Daniel și mamă a doi copii, a dezvăluit că și-a dat seama că are o afecțiune digestivă cu puțin timp înainte să înceapă cursurile Universotății Uppsala, moment în care părinții ei, Regele Carl Gustaf și Regina Silvia, au intervenit și-au încurajat-o pe fiica lor să ia o pauză de studii și ceva timp liber pentru a rezolva această problemă.

„Am avut nevoie de timp pentru a trece peste această problemă și a-mi recăpăta echilibrul. Trebuia să încerc să mă descopăr, să-mi aflu limitele și să nu mai pun atâta presiune singură pe mine.”

Victoria, azi, împreună cu familia ei
În tinerețe, Diana s-a lovit de aceeași problemă

În timpul acestei perioade în care Victoria a început tratamentul împotriva anorexiei, a avut loc întâlnirea care i-a schimbat viața în bine. L-a cunoscut pe actualul ei soț, Prințul Daniel, care era antrenor personal la acea vreme, când Victoria mergea intensiv la sală, în urma recomandării medicului său.

Prințesa Victoria este a doua figură regală importantă care vorbește despre lupta pe care a dus-o cu anorexia, după legendara Prințesă Diana, care a fost foarte afectată de această tulburare, la începutul mariajului cu Prințul Charles.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA