Legătura neașteptată dintre Regele Charles și Jane Seymour. Actrița îl numește pe monarh ”remarcabil”

22 mai, 2023

Fosta fată Bond vorbește despre legăturile sale regale și rememorează una dintre cele mai ”colorate” perioade ale vieții sale.

Jane Seymour  (3) jpg

Faimoasa ”Dr. Queen” trăiește în SUA din anii 70, iar în 2005 a devenit inclusiv cetățean american. Cu toate acestea, rădăcinile britanice îi rămân în suflet, potrivit mărturiilor sale. Iar asta mai ales datorită iubirii pe care o poartă familiei regale britanice.

Jane Seymour  (5) jpg

”Răposta regină rămâne unul dintre cei mai mari monarhi britanici din istorie, a fost excepțională și sunt sigură că nici Regele Charles nu va fi mai prejos.”, a comentat de la reședința sa din Malibu vedeta, în exclusivitate pentru revista ”Hello!”. Și a menționat: ”Am avut privilegiul să-l întâlnesc de mai multe ori, mai ales la competiții de polo călare.”

Jane Seymour nu are în comun cu Regele Charles doar iubirea pentru Elisabeta a II-a, ci multe altele, potrivit actriței. Cum ar fi, iubirea pentru artă și horticultură. ”Ador să cultiv fructe și legume”, mărturisește Jane Seymour, care adoră pomii fructiferi și e de părere că împărtășește iubirea pentru natură și produsele naturale cu Regele Charles, un împătimit al produselor bio, dar și un pasionat de pictură, întocmai ca Jane Seymour. Actrița este în totală admirație pentru Regele Charles, pe care îl numește ”remarcabil”. Nu oferă vreun detaliu suculent legat de interacțiunea cu proaspătul suveran britanic, însă are toate încrederea în potențialul său. Se regăsește pe aceeași lungime de undă cu Maiestatea Sa. Jane Seymour este adesea lăudată pentru longevitatea sa, care iată pare a se datora unei atenții sporite pentru alimentația sănătoasă și naturală, întocmai ca Regele Charles.

Jane Seymour a avut parte de momentul său solemn și personal la Palatul Buckingham în 2000, când a primit prestigioasa distincție regală OBE, Ofițer al Ordinului de excelență a Imperiului Britanic.

Jane Seymour este extrem de încântată de rădăcinile sale britanice. La 72 de ani, continuă să aibă forme de invidiat.

Actrița susține că are aceeași greutate ca la 17 ani, potrivit Daily Mail, și are un stil de viață pe care ea îl consideră sănătos.

Ea face mișcare în fiecare săptămână, dar nu urmează o dietă strictă. În timpul pandemiei, ea și-a schimbat anumite obiceiuri, dar a continuat să facă exerciții.

Jane Seymour (3) jpg

”Mă plimb pe plajă, fac Pilates. Încerc să mă mențin în formă și încerc să mănânc sănătos, dar nu urmez vreo dietă sau ceva. Totul cu moderație, asta funcționează pentru mine,” a declarat Jane Seymour.

Deși Seymour susține că nu urmează o dietă, ea mănâncă o singură dată pe zi.

”E un truc foarte bun, o ceașcă de cafea primul lucru de dimineață. De obicei mă trezesc și sunt în mișcare ca acum, după aia uit să mănânc până la jumătatea zilei. Partenerul meu, David, mănâncă în anumite intervale orare, așa că nu mănâncă până la ora 2.”

”Dacă mi se face foame mai devreme, mănânc puțină ciocolată neagră și beau un pahar de vin, asta înseamnă o masă, nu?” a glumit actrița.

”Simt că las totul să treacă, înseamnă să mă simt bine în propria mea piele. Eu am aceeași greutate acum ca atunci când eram la școala de balet, la 17 ani,” a dezvăluit Jane Seymour.

Potrivit The Richest, de-a lungul carierei sale, Seymour a strâns o avere de 70 de milioane de dolari.

Ea a participat la peste 150 de producții și la 20 dintre acestea a fost și producător. Actrița continuă să filmeze, după o carieră de peste 5 decenii.

Jane Seymour s-a implicat și în mai multe cauze caritabile, printre care se numără Childhelp și City Hearts. Ea predă și actorie și artă copiilor și a lansat o linie de bijuterii și genți, o parte din profit fiind donată pentru Open Hearts.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg