Legătura neașteptată dintre Regele Charles și Jane Seymour. Actrița îl numește pe monarh ”remarcabil”

22 mai, 2023

Fosta fată Bond vorbește despre legăturile sale regale și rememorează una dintre cele mai ”colorate” perioade ale vieții sale.

Jane Seymour  (3) jpg

Faimoasa ”Dr. Queen” trăiește în SUA din anii 70, iar în 2005 a devenit inclusiv cetățean american. Cu toate acestea, rădăcinile britanice îi rămân în suflet, potrivit mărturiilor sale. Iar asta mai ales datorită iubirii pe care o poartă familiei regale britanice.

Jane Seymour  (5) jpg

”Răposta regină rămâne unul dintre cei mai mari monarhi britanici din istorie, a fost excepțională și sunt sigură că nici Regele Charles nu va fi mai prejos.”, a comentat de la reședința sa din Malibu vedeta, în exclusivitate pentru revista ”Hello!”. Și a menționat: ”Am avut privilegiul să-l întâlnesc de mai multe ori, mai ales la competiții de polo călare.”

Jane Seymour nu are în comun cu Regele Charles doar iubirea pentru Elisabeta a II-a, ci multe altele, potrivit actriței. Cum ar fi, iubirea pentru artă și horticultură. ”Ador să cultiv fructe și legume”, mărturisește Jane Seymour, care adoră pomii fructiferi și e de părere că împărtășește iubirea pentru natură și produsele naturale cu Regele Charles, un împătimit al produselor bio, dar și un pasionat de pictură, întocmai ca Jane Seymour. Actrița este în totală admirație pentru Regele Charles, pe care îl numește ”remarcabil”. Nu oferă vreun detaliu suculent legat de interacțiunea cu proaspătul suveran britanic, însă are toate încrederea în potențialul său. Se regăsește pe aceeași lungime de undă cu Maiestatea Sa. Jane Seymour este adesea lăudată pentru longevitatea sa, care iată pare a se datora unei atenții sporite pentru alimentația sănătoasă și naturală, întocmai ca Regele Charles.

Jane Seymour a avut parte de momentul său solemn și personal la Palatul Buckingham în 2000, când a primit prestigioasa distincție regală OBE, Ofițer al Ordinului de excelență a Imperiului Britanic.

Jane Seymour este extrem de încântată de rădăcinile sale britanice. La 72 de ani, continuă să aibă forme de invidiat.

Actrița susține că are aceeași greutate ca la 17 ani, potrivit Daily Mail, și are un stil de viață pe care ea îl consideră sănătos.

Ea face mișcare în fiecare săptămână, dar nu urmează o dietă strictă. În timpul pandemiei, ea și-a schimbat anumite obiceiuri, dar a continuat să facă exerciții.

Jane Seymour (3) jpg

”Mă plimb pe plajă, fac Pilates. Încerc să mă mențin în formă și încerc să mănânc sănătos, dar nu urmez vreo dietă sau ceva. Totul cu moderație, asta funcționează pentru mine,” a declarat Jane Seymour.

Deși Seymour susține că nu urmează o dietă, ea mănâncă o singură dată pe zi.

”E un truc foarte bun, o ceașcă de cafea primul lucru de dimineață. De obicei mă trezesc și sunt în mișcare ca acum, după aia uit să mănânc până la jumătatea zilei. Partenerul meu, David, mănâncă în anumite intervale orare, așa că nu mănâncă până la ora 2.”

”Dacă mi se face foame mai devreme, mănânc puțină ciocolată neagră și beau un pahar de vin, asta înseamnă o masă, nu?” a glumit actrița.

”Simt că las totul să treacă, înseamnă să mă simt bine în propria mea piele. Eu am aceeași greutate acum ca atunci când eram la școala de balet, la 17 ani,” a dezvăluit Jane Seymour.

Potrivit The Richest, de-a lungul carierei sale, Seymour a strâns o avere de 70 de milioane de dolari.

Ea a participat la peste 150 de producții și la 20 dintre acestea a fost și producător. Actrița continuă să filmeze, după o carieră de peste 5 decenii.

Jane Seymour s-a implicat și în mai multe cauze caritabile, printre care se numără Childhelp și City Hearts. Ea predă și actorie și artă copiilor și a lansat o linie de bijuterii și genți, o parte din profit fiind donată pentru Open Hearts.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

harry archie meghan markle jpeg
Nunta Prințesei Madeleine a Suediei cu Christopher O'Neill, în 2013, Foto Getty (6) jpg
Andrea Casiraghi si familia profimedia 0779914475 jpg
Prințul William, Prințul Harry  sursa   Shutterstock jpg
Hussein si Rajwa profimedia 0780889565 jpg
Kate si William getty jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Regina Camilla la Garden Museum (2) jpg
Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank, Getty jpg
Charlene de Monaco profimedia 0780585767 jpg
Regina Letizia profimedia 0781947731 jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, la rugby, Foto Profimedia (1) jpg
charles si camilla profi 8 jpg
diana si harry   profimedia jpg
printesa diana printul william jpg
Regele Charles a revenit la Londra (2) jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg