„Legătura periculoasă” a Prinţesei Anne cu actualul soţ. Amantlâcul care a şocat familia regală. Unde se întâlneau cei doi şi cum au ajuns să formeze un cuplu

14 aprilie, 2022
14 anne2 jpg jpeg

Prinţesa Anne şi soţul ei, Sir Timothy Laurence, sunt căsătoriţi de aproape 30 de ani, dar modul în care a început dragostea lor şi felul în care a fost expusă a şocat familia regală.

Prinţesa a fost însoţită de soţul ei, Sir Timothy Laurence , în cel mai recent turneu regal pentru celebrarea Jubileului de platină al reginei. Ea a părăsit Papua Noua Guinee ieri, după ce a vizitat Cimitirul de Război Bomana şi a adus un omagiu soldaţilor care au luptat în cel de –al doilea Război Mondial. Anne a depus o coroană de flori în numele Reginei.

Denumit uneori „bărbatul invizibil” al Annei, Timothy nu apare niciodată singur la evenimentele regale, iar acest lucru îl deosebeşte de Kate şi Sophie. El, totuşi, îşi susţine soţia, de care a fost nedespărţit în ultimii 30 de ani. Anne şi Timothy s-au căsătorit în 1992, la opt luni după divorţul ei de primul soţ, căpitanul Mark Phillips.

Anne şi Mark au avut o căsnicie dificilă şi ambii s-au implicat în relaţii extraconjugale.

Aventura lui Anne cu actualul ei soţ, Timothy, a dus în cele din urmă la despărţirea oficială de Mark în 1989. Povestea lor de dragoste a fost etichetată drept o legătură periculoasă în cadrul unui documentar din 2002, „The Real Princess Anne”.

La începutul aceluiaşi an, cei de la The Sun au susţinut că au primit scrisorile de dragoste ce i-au fost adresate prinţesei.

Scrisorile nu au putut fi publicate deoarece fuseseră furate din Palat, iar ziarul nu dădea nicio indiciu cu privire la conţinut sau expeditor.

Cu toate acestea, curiozitatea publicului faţă de misteriosul prieten cu care Anne coresponda a fost în curând satisfăcută chiar de staff-ul Palatului Buckingham Într-o declaraţie rară, Palatul a spus: „Scrisorile furate au fost adresate Prinţesei Regale de către comandantul Timothy Laurence, asistentul Reginei. Nu avem nimic de declarat despre conţinutul scrisorilor personale trimise Alteţei Sale Regale de către un prieten. Acestea au fost furate şi fac subiectul unei investigaţii".

Anne l-a întâlnit pe Timothy, pe atunci comandant în Royal Navy, în timp ce slujea pe Royal Yacht Britannia în 1986. Prinţesa l-a remarcat rapid pe Timothy, care lucra pentru Regină.

L-a vizitat în mod regulat la casa lui din Winchester, fără ca presa să ştie.

Ashley Walton, un reporter la Daily Express la acea vreme, a declarat: „Vecinii ştiau, iar asta e un lucru extraordinar. Majoritatea oamenilor care locuiau acolo ştiau că Anne vine regulat în weekend, dar nu au spus nimănui”.

În timpul anchetei declanşată de Scotland Yard cu privire la scrisorile furate, atât Anne, cât şi Timothy au fost intervievaţi.  “Nu le era ruşine de relaţia lor”, a spus detectivul Roy Ramm. „Au fost în mod clar deranjaţi de faptul că totul fusese dezvăluit, dar au fost complet deschişi şi singura preocupare a comandantului Laurence a fost să încerce să o protejeze pe prinţesă”.

După patru luni de anchetă, dosarul a fost închis, iar vinovatul nu a fost găsit. Deşi conţinutul scrisorilor nu a fost niciodată dezvăluit, o sursă a spus pentru People la acea vreme că erau pline de romantism.

Scrisorile au dezvăluit, de asemenea, starea adevărată a căsătoriei lui Anne cu Mark. Cei doi se despărţiseră de curând.

În timp ce publicul era concentrat pe căsătoria tumultoasă a Prinţului Charles cu Diana, Anne a reuşit să îşi trăiască aventura nestingherită. Prinţesa şi-a făcut relaţia publică în felul ei, iar pentru asta a apelat la fotograful regal.   Anne a fost fotografiată când saluta oaspeţii la Balul Caledonian din 1992 , iar în spatele ei se afla Timothy.  „Inima mi s-a oprit şi m-am gândit: <<O, Doamne, el este de fapt aici cu ea>>. A început primul dans şi Anne s-a ridicat imediat şi a început să se învârtească cu el pe ringul de dans. Dar apoi emoţia s-a transformat în îngrijorare pentru că m-am gândit: „Dacă le fac o poză împreună, ea va fi fi revoltată” , povesteşte cea care i-a fotografiat.

Fyncher a făcut poze cu Anne şi Timothy în timp ce dansau şi a fost surprinsă că prinţesa nu a avut nicio obiecţie.

„Am continuat să fac poze şi nu am fost dată afară. Nimeni nu mi-a spus să plec şi aproape că am fost încurajată. A fost prima dată când am văzut-o cu adevărat fericită”.

În decembrie 1992, cei doi s-au căsătorit la Crathie Kirk, lângă Balmoral. Au fost prezenţi doar 30 de invitaţi, , Regina şi Prinţul Philip, copiii ei , Peter Phillips şi Zara Tindal , precum şi Charles şi Prinţul Andrew. Într-un documentar  lansat anul trecut, „Anne: The Princess Royal at 70”, Timothy a făcut glume despre prima căsătorie a Annei cu Mark. „Este destul de amuzant că s-a căsătorit mai întâi cu un ofiţer de armată şi apoi cu un ofiţer de marină. Deci trebuie să existe ceva în armată care o atrage”.

Anne şi Timothy îşi petrec cea mai mare parte a timpului la reşedinţa lor de ţară din Gatcombe Park din Gloucestershire.



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Charles Harry si Meghan GETTY jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Irene Urdangarin, nepoata Regelui Felipe  profimedia 0831198343 jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Cele 4 viitoare regine, Leonor, Amalia, Ingrid si Elisabeta jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0866103621 jpg
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 476990258 jpg
Maxima, Letizia, Amalia, Felipe și Willem la muzeul STRAAT, Profimedia (7) jpg
Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg