Legătura specială dintre Ronald Reagan şi regina Elisabeta. Cum obişnuiau să se distreze

23 aprilie, 2021
1 reagan jpg jpeg

Deşi familia Reagan a părăsit Casa Albă în 1989, asta nu a pus capăt prieteniei  cu monarhul britanic. Ronald şi Elisabeta au continuat să se viziteze, să ciocnească un pahar şi să râdă fără măsură.

Fostul asistent de la Casa Albă, Mark Weinberg, a dezvăluit câteva detalii despre prietenia celor doi.

„Chiar dacă face parte din familia regală, Elisabeta nu a fost niciodată o fire pretenţioasă, ci mai degrabă sensibilă. Exact asta i-a plăcut fostului preşedinte la ea”.

În cartea Movie Nights With the Reagans, Weinberg mai dezvăluie că Ronald admira la Elisabeta şi pasiunea ei pentru echitaţie. De fapt, orele de călărie cu regina erau, de departe, amintirile preferate ale preşedintelui.

Familia Reagan era, de asemenea, în relaţii bune cu soţul monarhului, prinţul Philip. Deşi era temperamental, ursuz şi uneori nerăbdător, cuplul prezidenţial nu rata întâlnirile cu acesta şi cu Regina şi îi găzduia în mod regulat. De multe ori, la evenimentele somptuoase,toţi cei prezenţi erau de obicei şocaţi de limbajul deocheat al soţului reginei, dar păreau să se distreze şi râdeau la glumele lui.

Regina râdea cel mai mult. Un bărbat din serviciul secret mărturisea că era prima dată când o vedea zâmbind.

Nancy Reagan era o prietenă apropiată a prinţului Charles. Timp de 20 de ani, ei şi-au povestit viaţa în scrisori. Şi această corespondenţă era plină de detalii! Într-una din scrisori, fiul reginei îi împărtăşea amănunte despre căsătoria sa dezastruoasă cu soţia de atunci, prinţesa Diana. "Într-o zi vă voi spune întreaga poveste. Este un fel de tragedie greacă şi ar face cu siguranţă o piesă foarte bună!”.Recente pe Ok! Magazine

kate41 jpg
kate86 jpg
printesa charlene (8) jpg
kate middleton profimedia 0705251387 jpg
diana55 jpg
leonor profimedia 0705050993 jpg
char3 jpg
charles80 jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
leonor sofia profimedia 0704820910 jpg
FB 00 Charlene jpg
Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg