Letizia a purtat alb imaculat la un eveniment oficial. Costumul cu un croi modern i-a venit ca turnat

3 mai, 2018
hepta 3559827 queen letizia jpg jpeg

Este regina stilului, iar fiecare apariţie a Letiziei este o sursă de inspiraţie pentru doamnele de pretutindeni. De o eleganţă aparte, mereu apreciată pentru outfiturile pe care le poartă la evenimente şi la curent cu tot ceea ce mişcă în industria fashion, Letizia reuşeşte să ţină pasul cu modă.

image

Cea mai recentă apariţie a sa a fost una conservatoare, dar cool în acelaşi timp. Cuminte dacă ţinem cont de costumul din două piese, sacou şi pantaloni, dar inedit prin faptul că a purtat alb imaculat. A ales un sacou cambrat şi o pereche de pantaloni palazzo, topul din mătase albă dând un aer rafinat ţinutei. De asemenea, pantofii cu toc, culoarea caramelului, geanta în două nuanţe, asortată perfect la acest outfit, dar şi cerceii preţioşi, au ajutat-o să se facă remarcată.

image

Regina Letizia şi soţul său, Regele Felipe al Spaniei, au participat astăzi la un eveniment la Muzeul El Pardo din Madrid, la care au luat parte o mulţime de oficiali. Aşa că ţinuta aleasă de regină a fost perfectă pentru o întâlnire în mijlocul zilei, una de stat.

image

Foto: Hepta, Casa de S.M. el ReyRecente pe Ok! Magazine

kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg