Letizia a Spaniei, regina fără rivală în modă. Noua ei apariție este fresh ca o adiere de primăvară

14 februarie, 2024

În timp ce regatul britanic este apăsat de grijile legate de sănătatea monarhului, în Spania, regina-consoartă strălucește fără griji la evenimentele oficiale.

Regina Letizia profimedia 0846144131 jpg

Letizia a Spaniei ne-a arătat cât de binemeritat este supranumele ei de cel mai bine îmbrăcată regină, ieri, în timpul unei vizite la FEDER, Federația Spaniolă de Boli Rare, la Madid.

Regina în vârstă de 51 de ani și-a făcut o intrare elegantă într-un blazer uimitor de la Hugo Boss, într-o nuanță de verde fistic, completat de o pereche de pantaloni largi, cizme din piele întoarsă și o haină neagră din lână, purtată pe deasupra. 

Ca de obicei, Letizia n-a avut nevoie de prea multe pentru a face o adevărată declarație vestimentară, permițând uimitoarei jachete marca Hugo Boss, în valoare de circa 415 euro, cu fețe asimetrice și revere clasice crestate, să iasă în evidență.

Soția lui Felipe și-a completat aspectul simplu, dar sofisticat, cu un machiaj de zi în tonuri de maro și cu părul pieptănat drept, lăsând la vedere faimoasele de-acum șuvițe grizonante. Frumoasa spanioloaică a participat la eveniment fără soțul ei, Regele Felipe, care a aniversat vârsta de 56 de ani pe 30 ianuarie. Chiar și așa, Letizia a fost foarte binedispusă, o stare de bine care s-a tradus și în ținuta ei de mare clasă și foarte potrivită pentru acțiunea la care a luat parte.

Regina Letizia profimedia 0846147706 jpg

Fosta jurnalistă este președintele de onoare al Federației Spaniole de Boli Rare (FEDER), care a fost înființată în 1999, și, de aceea, prezența ei cântărește mult la evenimentele organizației. 

Federația Spaniolă de Boli Rare își propune să promoveze „accesul la un diagnostic pentru persoanele care suferă de boli rare”. Organizația ajută oamenii care au contractat o boală pe care o au mai puțin de cinci persoane la 10.000. Există mai mult de trei milioane de oameni care se potrivesc acestei descrieri, numai în Spania.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg